Ofte stilte spørsmål

Kategorier med vanlige spørsmål:

Program

Konto

Abonnementer

Enheter

Program

Jeg har glemt PIN-koden til ESET HOME-programmet.

Hvis du har glemt PIN-koden til ESET HOME-programmet, må du avinstallere programmet og installere det på nytt. Du vil imidlertid ikke miste noen av dataene dine ved å avinstallere ESET HOME-programmet.

Hva er «push-varslinger»?

Push-varslinger er varsler som kommer opp på mobilenheter.

Er ESET HOME-programmene og portalen gratis?

Ja, det er gratis å bruke ESET HOME.

Konto

Jeg har glemt legitimasjonen min for ESET HOME. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du har glemt legitimasjonen din for ESET HOME, kan du lese instruksjonene i kapittelet Jeg har glemt passordet mitt for ESET HOME.

Hva skal jeg gjøre hvis passordet mitt ble lekket?

Når passordet ditt dukket opp i en av databasene fra forskjellige internettbrudd, bør du følge instruksjonene i kapittelet Lekket passord.

Jeg ønsker ikke å motta spesialtilbud. Hvordan kan jeg melde meg av?

Gjør følgende i ESET HOME: Trykk på menyen i programmet eller klikk på brukernavnet i portalen, gå til Min konto-oppsettene, og fjern avmerkingen for alternativet Jeg ønsker å motta spesialtilbud ….

Nederst i alle kampanje-e-poster fra ESET finner du en Avslutt abonnement-knapp.

Hva skjer med enhetene mine hvis jeg fjerner ESET HOME-kontoen min?

Enheter kobles fra ESET HOME, men forblir aktivert og beskyttet. Delt beskyttelse med andre er imidlertid deaktivert.

Jeg fikk denne beskjeden: «Vi oppdaget en uvanlig innlogging på kontoen din. Gå gjennom alle innloggede enheter.» Hva skal jeg gjøre?

For å forbedre kontoens sikkerhet finner ESET HOME IP-adressen til påloggingsenheten din. Hvis denne IP-adressen endrer seg, får du den ovennevnte beskjeden. Dette kan bety at noen har logget inn på kontoen din fra en annen enhet, eller at IP-adressen din har endret seg. Hvis du har en dynamisk IP-adresse eller ikke har en statisk IP-adresse, kan IP-adressen din endre seg hver dag, avhengig av Internett-leverandøren og dens retningslinjer.

Jeg har steder i innloggingshistorikken min der jeg aldri har vært.

Påloggingsstedet avhenger av det geografiske IP-oppslaget. Denne plasseringen trenger ikke å samsvare med enhetsplasseringen som ble brukt til å logge på ESET HOME-kontoen din. Gjeldende plassering avhenger av Internett-leverandørens IP-adresse.

Hvorfor ser jeg ikke sikkerhetsfunksjonene foreldrekontroll og identitetsbeskyttelse på ESET HOME-kontoen min?

Identitetsbeskyttelse og foreldrekontroll er ikke en del av ESET Small Business Security-abonnementsnivået. Hvis du vil aktivere Identity Protection (for øyeblikket kun tilgjengelig for kunder i USA) og foreldrekontroll, kjøp det kvalifiserte abonnementet og knytt det til ESET HOME-kontoen din.

Abonnementer

Hvordan kan jeg fornye eller legge til flere enheter i abonnementet mitt?

Du kan fornye, forstørre eller oppgradere abonnementet når som helst ved å følge instruksjonene i emnet Automatisk fornyelse av abonnement. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du administrerer innstillinger for automatisk fornyelse av ESET-abonnementene dine, eller hvordan du oppdaterer kredittkortinformasjonen, kan du lese kunnskapsbaseartikkelen vår.

Hvor er abonnementsadministrasjon?

Abonnementsadministrasjon integreres med ESET HOME-portalen/-programmet.

Hva gjør jeg om abonnementet mitt er overbrukt eller lekket?

Se Hva du skal gjøre hvis du har et overbrukt/lekket abonnement.

Abonnementsstatusen min er fortsatt «Venter på bekreftelse».

Du prøver å bekrefte abonnementet ditt med koblingen i e-postadressen din mer enn én time etter at du fikk e-posten. I Abonnementer-delen i ESET HOME-kontoen din klikker du på Vis alle abonnementer > Åpne abonnement og blar ned til Send verifiserings-e-post på nytt.

Hva gjør jeg når abonnementet mitt er merket som suspendert?

ESET-produkter som er aktivert med et suspendert abonnement, mottar ikke oppdateringer lenger. Vi anbefaler at du sjekker betalingsinformasjonen din eller kontakter abonnementsdistributøren for å løse abonnementsproblemet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til kunnskapsbaseartikkelen.

Er et ESET-abonnement gratis?

Fullstendige abonnementer for ESET-produkter er ikke gratis. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et ESET-sikkerhetsprodukt, kan du bruke en prøveversjon, som er nesten som et fullstendig abonnement og gratis for en bestemt tidsperiode.

Internett-kilder kan gi deg en «gratis» ESET-aktiveringsnøkkel, men husk:

Hvis du klikker på en «Gratis ESET-abonnement»-annonse, kan datamaskinen eller enheten din bli kompromittert, og den kan bli infisert med skadelig programvare. Skadelig programvare kan vært skjult i uoffisielle YouTube-videoer, nettsteder som viser annonser for å tjene penger basert på besøkene dine og så videre. Vanligvis er disse en felle.

ESET kan deaktivere piratkopierte abonnementer, og dette forekommer.

Hvis du har en piratkopiert aktiveringsnøkkel samsvarer du ikke med lisensavtalen for sluttbrukere du må godta for å installere et ESET-produkt.

Du må bare kjøpe ESET-abonnementer gjennom offisielle kanaler som www.eset.com, ESET-distributører og forhandlere (ikke kjøp abonnementer fra uoffisielle tredjepartsnettsteder som eBay eller delte abonnementer fra en tredjepart).

Du kan laste ned ESET-produkter gratis. Aktivering under en installasjon krever fremdeles en gyldig ESET-aktiveringsnøkkel (du kan laste ned og installere produktet, men hvis du ikke aktiverer det, fungerer det ikke).

Ikke del abonnementet ditt på internett eller sosiale medier (abonnementet kan bli spredt ut i det vide og brede).

Hvordan brukes abonnementet mitt?

Se Abonnementsbruk.

Flere vanlige spørsmål om lisensiering

Se ESET-kunnskapsbaseartikkelen for vanlige spørsmål om lisensiering av hjemmeprodukter.

Enheter

Kan jeg se antallet aktiverte og tilgjengelige enheter/servere, slik at jeg kan vite hvor mange enheter jeg fortsatt kan beskytte med et gitt abonnement?

Informasjonen om et antall aktiverte enheter/serverenheter etter gitt abonnement vises i abonnementsdetaljer.

Hvordan laster jeg ned / installerer ESET etter kjøpet?

Du kan installere ESET ved å følge instruksjonene nedenfor:

1.Avinstaller tidligere installerte ESET-produkter.

2.Logg inn på ESET HOME-kontoen din eller opprett en.

3.Kom i gang med å installere ESET på enheten din.

Les kunnskapsbaseartikkelen vår for visuelle instruksjoner om installasjon og aktivering av Windows-produkter.

Hvor kan jeg se hvor mange enheter som er aktivert med et bestemt abonnement, i tilfelle jeg har flere abonnementer?

I Abonnementer klikker du på Vis alle abonnementer > Åpne abonnement. Du finner alle enheter beskyttet med abonnementet ditt i Enheter-delen. Her ser du kun enheter som er koblet til ESET HOME-kontoen.

Jeg ser ikke enheten min i Enheter-delen, men den er fullstendig beskyttet.

Enheten er sannsynligvis aktivert med et annet abonnement som ikke er lagt til i Abonnementer-delen. Når du har lagt til abonnementet i ESET HOME, sendes en bekreftelseskobling til abonnementseieren. Det er opp til eieren å gi deg administrasjonstillatelse.

Hvordan kan jeg koble fra enheten uten å deaktivere beskyttelsen?

Du kan koble enheten fra abonnementet i ESET-produktet. Hvis du ikke er ESET HOME-kontoeieren, ber du eieren om å koble fra enheten eller avinstallere ESET-produktet fra enheten din.

Hvordan kobler jeg en enhet til ESET HOME-kontoen min?

Se Koble enhet til ESET HOME-konto.