Abonnementsstatus og fjerning

Nedenfor finner du statusen for de tilgjengelige abonnementene. I noen tilfeller kan et abonnement være fjernet fra ESET HOME-kontoen din. Se kolonnen Flyttbar for informasjon om dette:

Abonnementsstatus

Oppførsel

Flyttbar*

Icon-OK Handling

Abonnementet er gyldig. Det kan være ledige abonnementsenheter for å installere ESET-beskyttelse på flere enheter.

important Utløper

Abonnementet kommer til å utløpe. Forny abonnementet i ESET-butikken.

warning Utløpt

ESET-produkter som er aktivert med dette abonnementet, kan ikke oppdateres etter at abonnementet er utløpt.

important Overbrukt

Flere enheter bruker dette abonnementet enn det som er tillatt. Dette abonnementet kan ikke brukes til å aktivere noe annet ESET-produkt. Frigjør abonnementsseter ved å deaktivere enheter du ikke lenger bruker.

warning Lekket

Du kan være offer for svindel når abonnementet ditt er lekket.

Suspendert

ESET-produkter som er aktivert med et suspendert abonnement, mottar ikke oppdateringer lenger.

warning Avbrutt

Abonnementet er avbrutt, og alle tilkoblede produkter deaktiveres.

Venter på verifisering

En bekreftelseskobling er sendt til abonnementseierens e-postadresse. Når du klikker på koblingen i e-posten, bekrefter du abonnementseierskapet.

*Hvis du vil fjerne abonnementet fra hovedvisningen for abonnementer, klikker du på tre prikker-ikonetthree_dots_menu for det abonnementet og velger Fjern abonnement.

important

Utløpt abonnement

Abonnementer med statusen Utløpt fjernes automatisk fra ESET HOME-kontoen din etter 6 eller 12 måneder, avhengig av abonnementstypen.