Velg kategori
Velg tema

Dette gjør du hvis abonnementet er overbrukt/lekket

Jeg la til et abonnement i ESET HOME-kontoen min, og det er merket som «overbrukt».

Hvis du har installert ESET-produkter med dette abonnementet på flere enheter enn abonnementet tillater, blir dette abonnementet merket «overbrukt». I dette tilfellet kan du ikke bruke abonnementet på en annen enhet før du frigjør abonnementsseter ved å deaktivere noen av enhetene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til kunnskapsbaseartikkelen.

Jeg la til et abonnement i ESET HOME-kontoen min, og det er merket som «lekket».

Du kan være offer for piratkopiering av programvare eller forfalskning hvis abonnementet ditt er lekket. Fjern enheter fra abonnementet, tilbakestill aktiveringsnøkkelen, be om refusjon fra selgeren og kjøp et abonnement fra en autorisert ESET-forhandler.