Automatisk fornyelse av abonnement

Automatisk fornyelse sikrer at ESET-abonnementene og -produktene dine alltid er oppdatert, noe som gir kontinuerlig beskyttelse. Automatisk fornyelse er automatisk aktiv, med mindre du slår den av via ESET eStore, eller du kontakter abonnementsdistributøren. Hvis abonnementsdistributøren tilbyr et alternativ for automatisk fornyelse, administrerer du det ved å følge instruksjonene nedenfor:

note

Fornyelse av abonnement

Fornyelsesbetingelsene kan være ulike i ditt land. Se følgende artikkel i ESET-kunnskapsbasen (den er kanskje ikke tilgjengelig på ditt språk) for mer detaljerte instruksjoner om abonnementsfornyelse.

Vise eller endre innstillingene for automatisk fornyelse

1.Logg inn på ESET HOME kontoen din.

2.I delen Abonnementer klikker du på Vis alle abonnementer.

3.Velg et abonnement, og klikk på Åpne abonnementet.

4.I Generell informasjon > Type klikker du på Automatisk fornyelse, og du blir omdirigert til ESET eStore for å administrere automatisk fornyelse.

important

Du må kontakte abonnementsdistributøren for å administrere innstillingene for automatisk fornyelse for bestemte ESET-abonnementer.

autorenewal

Administrer Google Play-abonnementet ditt

note

Følg instruksjonene nedenfor bare når typen er Abonnement.

1.Logg inn på ESET HOME kontoen din.

2.I delen Abonnementer klikker du på Vis alle abonnementer.

3.Velg et abonnement, og klikk på Åpne abonnementet.

4.I Generell informasjon > Abonnementsmodell klikker du på Avslutt abonnement/abonner på nytt og ESET omdirigerer deg til Abonnementer i Google Play-butikken.