Velg kategori
Velg tema

Slik logger du inn på ESET HOME-kontoen din

Bruk ESET HOME-nettportalen for å logge inn på ESET HOME-kontoen din

arrow_down_homeESET HOME e-post og passord
arrow_down_homeGoogle-konto
arrow_down_homeApple-ID

Tilbakestille passordet (etter behov)

Jeg har glemt ESET HOME passordet mitt.

important

ESET HOME e-postadressen og passordet må være forskjellig fra e-postadressen og passordet for ESET-butikken.

Logg inn i ESET HOME-programmet for første gang

1.Åpne ESET HOME-program MyESET_FavIcon_24x24-01-01.

2.Velg kontoen du vil bruke:

arrow_down_homeESET HOME-konto
arrow_down_homeGoogle-konto
arrow_down_homeApple-ID

3.Velg din foretrukne innloggingsmetode for fremtidig bruk:

Biometrisk innlogging: bruker sikkerhetsfunksjoner som allerede er lagret på telefonen, for eksempel ansiktet ditt for ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk eller passord for skjermlås. Trykk på Fortsett.

PIN-kode: Består av en firesifret numerisk PIN-kode:

1.Trykk på Fortsett.

2.Velg deg en firesifret numerisk PIN-kode, og trykk på Fortsett.

3.Gjenta PIN-koden for å bekrefte den, og trykk på Fortsett.

4.Hvis du blir bedt om å tillate eller hoppe over varsler, trykker du på Tillat for å aktivere visning av push-varslinger direkte på smarttelefonen. Du kan også aktivere eller deaktivere varslinger senere.

Du er nå logget inn. For å logge inn i ESET HOME-programmet i fremtiden, åpne ESET HOME-programmet, så blir du bedt om å bruke innloggingsmetoden du valgte.