Jeg har glemt ESET HOME passordet mitt

important

Leter du etter informasjon om vanlige passordrelaterte problemer?

Brukernavnet, passordet eller aktiveringsnøkkelen fungerer ikke

Lås opp oppsettspassordet i ESET Windows-hjemmeprodukter

Tilbakestill ESET HOME passord

Jeg finner ikke ESET HOME-kontolegitimasjonen

1.Besøk ESET HOME.

2.Klikk Jeg har glemt passordet mitt.

3.Skriv inn e-postadressen du brukte under ESET HOME-registreringsprosessen, i feltet E-postadresse .

4.Klikk på Send.

5.Når du klikker på Send, sender vi en e-post til e-postadressen du oppga, med en lenke til kontoen din og instruksjoner for hvordan du tilbakestiller passordet for ESET HOME-kontoen din.

6.Logg inn på e-postkontoen din og åpne e-posten Endring av passord – ESET HOME.

7.Følg instruksjonene i e-posten. Du blir omdirigert tilbake til ESET HOME.

8.Du angir et nytt passord ved å skrive inn passordet du ønsker i feltet Oppgi nytt passord og klikker på Bekreft.

9.Passordet ditt er endret, og du kan logge inn.

Jeg må hente passordet mitt fra programmet

1.Åpne ESET HOME-programmet.

2.Trykk på Logg inn.

3.Trykk på Jeg har glemt passordet mitt.

4.Skriv inn e-postadressen du brukte under ESET HOME-registreringsprosessen i feltet E-post.

5.Logg inn på e-postkontoen din og åpne e-posten Endring av passord – ESET HOME.

6.Følg instruksjonene i e-posten. Du blir omdirigert tilbake til ESET HOME.

7.Du angir et nytt passord ved å skrive inn passordet du ønsker i feltet Oppgi nytt passord og klikke på Bekreft.

8.Passordet ditt er endret, og du kan logge inn.

note

Hvis du vil ha trinnvise visuelle instruksjoner om hvordan du tilbakestiller ESET HOME-passordet til kontoen din, kan du se denne ESET-kunnskapsbaseartikkelen. (Denne artikkelen er ikke tilgjengelig på alle språk.)

Jeg har ikke mottatt en e-post med instruksjoner for å tilbakestille passordet mitt

I så fall kan du prøve noe av dette frem til du mottar instruksjonene:

1.Pass på at du har oppgitt samme e-postadresse som du oppga da du registrerte deg på ESET HOME eller under aktivering av ESET Anti-Theft-funksjonen. Av sikkerhetsårsaker forteller ikke ESET HOME-webgrensesnittet deg om e-postadressen du oppgir i systemet, er korrekt. Sjekk innboksen din for kommunikasjon fra ESET HOME. Skriv «ESET HOME» i søkefeltet i innboksen for å bekrefte om du har mottatt en e-post fra ESET.

2.Se etter:

Spam- eller Søppelpost-mappen på e-postkontoen din.

Eventuelle sekundære innboksmapper: Marker info@product.eset.com som en trygg adresse i e-postklienten din.

Gmail-brukere: Sjekk Kampanjer-mappen. Se arrow_down_home Hvordan finner jeg Kampanjer-mappen?

3.Skriv inn e-postadressen på nytt, og klikk på Send. Forsikre deg om at du skriver inn e-postadressen du oppga under ESET HOME-registreringsprosessen (som nevnt i trinn 1).

4.Hvis du fremdeles ikke kan løse problemet, kontakter du ESET teknisk støtte.