Appoppsett

Trykk på hovedmenyknappen menu_app > Appinnstillinger for å justere appspråk og push-varslinger.

Appspråk – Appen finnes på mer enn 40 språk. Velg visningsspråket for appen her.

Godkjenningsinnstillinger – Angi PIN-koden, eller bruk biometrisk pålogging for å logge på ESET HOME-appen din.

Motta push-varslinger – Aktiver eller deaktiver sending av korte varsler (relatert til abonnementene og enhetene dine) til appen din gjennom ESET HOME-appen til enheten din.

Send krasj-rapporter – Krasj-rapporter hjelper ESET med å analysere feil og spore ytelsesproblemer når dette er aktivert.