Kom i gang

Ved å opprette ESET HOME-kontoen din kan du få en oversikt og kan administrere abonnementer og beskyttelsene for de tilkoblede enhetene dine. ESET HOME tilbyr også flere funksjoner, for eksempel ESET Parental Control for å beskytte barna dine mot trusler på smarttelefoner og nettbrett, ESET Password Manager for å beskytte og lagre passord og personopplysninger og ESET Anti-Theft for å hjelpe deg med å finne den bærbare datamaskinen eller mobile enheten hvis de noen gang blir mistet eller stjålet. Les ESET HOME-funksjoner for mer informasjon.

note

Når du kun har knyttet et ESET Small Business Security- eller ESET Safe Server-abonnement til ESET HOME-kontoen din, er kun Password Manager, VPN og Anti-Theft-funksjonene tilgjengelige. Alle funksjoner vises når du legger til ESET home-abonnementet iESET HOME-kontoen din.

Når du har opprettet kontoen din for ESET HOME, starter du med å legge til abonnementet og beskytte enhetene dine. Klikk på Kom i gang på ESET HOME-startskjermen, og fortsett i henhold til din preferanse nedenfor:

Legg til et abonnement og last ned beskyttelse

1.Velg Legg til et abonnement og last ned beskyttelse og klikk på Fortsett.

2.Skriv inn aktiveringsnøkkelen, og klikk på Legg til abonnement. Hvis du ikke har et abonnement ennå, gå tilbake og velg Kjøp et abonnement eller få en gratis prøveperiode ved å klikke på Prøv beskyttelse gratis.

note

Hvis du vil administrere abonnementene dine, kan du se Abonnementer og abonnementsadministrasjon.

3.Nå er abonnementet aktivt, og du kan gjøre følgende:

a)Legg til et nytt abonnement ved hjelp av prosessen i trinn 2.

b)Beskytt enheten— Last ned ESET-produktet direkte fra ESET HOME og koble enheten til ESET HOME-kontoen for å se og administrere funksjoner. Du kan beskytte din nåværende enhet/en annen enhet eller dele beskyttelsen med noen andre ved å følge instruksjonene nedenfor:

important

Du kan aktivere beskyttelse på macOS-enheter, men de vises ikke som tilkoblede enheter i ESET HOME-kontoen din. Du vil ikke se sikkerhetsstatusen deres i ESET HOME.

Beskytt denne enheten – Last ned installasjonsprogrammet for ESET-produktet til enheten du er på for øyeblikket, og aktiver ESET-produktet.

4.Hvis du vil laste ned installasjonsprogrammet på den gjeldende enheten, klikker du på Beskytt denne enheten og klikker på Fortsett. Hvis du ikke har abonnementsenheter tilgjengelig, fjern noen enheter, kjøp et nytt abonnement eller øk den eksisterende abonnementskapasiteten.

important

Når abonnementet er utløpt, klikker du på Forny eller legger til et nytt abonnement ved å klikke på Har du allerede et fornyet eller nytt abonnement?

5.Velg et abonnement hvis du har mer enn ett kvalifisert abonnement, og klikk på Fortsett. Hvis du vil beskytte Windows Server-enheten, klikker du på Klikk her for å laste ned virusbeskyttelsen for Windows-serveren og følge instruksjonene på skjermen.

note

Beskytt Android-enhet.

Hvis du beskytter en Android-enhet, blir du omdirigert til Google Play-butikken for å laste ned den nyeste versjonen av ESET Mobile Security eller direkte til ESET Mobile Security-appen hvis du allerede har lastet den ned. Etter ESET Mobile Security-aktivering vil enheten din bli koblet til ESET HOME-kontoen automatisk.

For Android-enheter er også en gratisversjonen av ESET Mobile Security tilgjengelig.

6.Klikk på Last ned virusbeskyttelse.

7.Klikk på Skjønner.

8.Åpne det nedlastede installasjonsprogrammet og aktiver ESET-produktet.

Beskytt en annen enhet

arrow_down_homeSend en nedlastingskobling via e-post— Send installasjonsprogrammet for ESET-produktet for å aktivere beskyttelsen på de andre enhetene dine.
arrow_down_homeDele et abonnement– Del abonnementet ditt, slik at andre kan installere og administrere ESET-beskyttelse på enhetene sine via sin egen ESET HOME-konto. Kun enheter med Windows OS og macOS kan deles.

Kjøp et abonnement

Etter å ha valgt Kjøp et abonnement, klikker du på Fortsett og du blir omdirigert til ESET eStore, hvor du kan kjøpe abonnementet. Logg deretter på ESET HOME-kontoen din for å beskytte enheten.

Prøve beskyttelse gratis

1.Velg Prøv beskyttelse gratis, og klikk på Fortsett.

2.Velg operativsystemet til den enheten du vil beskytte, og klikk på Fortsett.

3.Klikk:

a)Nedlastingsbeskyttelse— Installasjonsprogrammet lastes ned for å beskytte den nåværende enheten.

b)Send e-post— Beskyttelsen sendes til den angitte e-postadressen.