ESET HOME innledning

ESET HOME kobler sammen flere funksjoner for å hjelpe deg med å navigere og få mest mulig ut av dine ESET-produkter for hjemmet.

ESET HOME har følgende funksjoner og programmer:

Devices64x64icon Enhetsadministrasjon

Enhetsadministrasjon gir deg tilgang til informasjon om enheter med ESET-produkter koblet til ESET HOME-kontoen din eller datamaskiner aktivert av abonnementer som administreres av kontoen din, og det gir deg mulighet til å deaktivere ESET-produktene dine på en enhet.

Enhetsadministrasjon – Hjelp på internett

Licences64x64icon Abonnementsadministrasjon

Abonnementsadministrasjon lar deg se viktig informasjon om hvert abonnement, abonnementsstatus, abonnementets utløpsdato, antall aktiverte enheter og, hvis aktuelt, overforbruk av abonnement eller varsler om utløpte abonnementer. Du kan også dele et abonnement med andre brukere.

Abonnementsadministrasjon – Hjelp på Internett

AntiTheft-64x65-shaded ESET Anti-Theft

ESET Anti-Theft er en spesialfunksjon for ESET-sikkerhetsprodukter for hjemmebrukere. ESET Anti-Theft bruker teknologi som å søke opp IP-adresser basert på plassering, bildeopptak av webkamera og beskyttelse av brukerkonto. Den bruker også enhetsovervåkning, som gjør at du og politiet enklere kan finne bærbare datamaskiner eller mobile enheter. ESET Anti-Theft kobler ditt ESET-produkt til ESET HOME-portalen for å la deg se hvilken aktivitet som foregår på datamaskinen eller den mobile enheten din. Dette gjøres via hvilken som helst nettleser og gjør det enklere å spore enheten.

ESET Anti-Theft er ikke tilgjengelig som et frittstående program, men som en funksjon i følgende produkter:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Anti-Theft – Hjelp på internett

ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

ESET Parental Control-internettjeneste fungerer som et tillegg til ESET Parental Control-programmet, som beskytter barn mot trusler på smarttelefoner og nettbrett. Selve programmet er et frittstående Android-program som er helt integrert med ESET HOME. Dette gjør at foreldre kan overvåke og justere barnets aktivitet på nettet, ikke bare fra ESET Parental Control-programmet, men også fra hvilken som helst nettleser ved å logge på ESET HOME-kontoen deres.

ESET Parental Control – Hjelp på internett

paswordManager120-shaded ESET Password Manager

ESET Password Manager er en del av ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate- og ESET Smart Security Premium-abonnementet. Denne funksjonen beskytter og lagrer passord og personopplysninger. Den inneholder også en funksjon for skjemafullføring som sparer tid ved å fylle ut webskjemaer automatisk og nøyaktig.

ESET Password Manager er tilgjengelig som et program for iOS og Android, og som nettleserutvidelse.

ESET Password Manager – Hjelp på internett

note

Hvis du vil ha tilgang til ESET HOME-portalfunksjoner, må du opprette en ESET HOME-konto.

icon_vpn_1ESET VPN

ESET VPN (Virtual Private Network)-funksjonen er en del av ESET Small Business Security- og ESET HOME Security Ultimate-pakken. VPN tillater brukere å etablere en privat nettverkstilkobling når de bruker offentlige og private nettverk.

ESET VPN – Hjelp på internett