Velg kategori
Velg tema

Registrering

important

Obligatorisk konto

Hvis du kjøper abonnementsnivået ESET Home Security Ultimate, ESET Home Security Premium eller ESET Home Security Essential, må du opprette en ESET HOME-konto for å laste ned og bruke ESETs produkter og funksjoner.

Bruk en av disse metodene for å opprette en ny ESET HOME-konto:

I ESET HOME-nettportalen

I ESET HOME-programmet

I hovedprogramvinduet for ESET Windows hjemmeprodukter

Under aktivitetsprosessen i ESET Parental Control-programmet

Inn ESET Mobile Security

For at ESET HOME-produkter for Windows og Android skal fungere ordentlig med ESET HOME-funksjoner, må du opprette en ESET HOME-konto. For å opprette en ESET HOME-konto, logg på med Google-konto, Apple-ID eller e-postadressen og passordet.

important

Hvis du bruker Google-kontoen eller Apple ID-en din til å opprette en konto, må du opprette et eget ESET HOME-passord for å bruke ESET Anti-Theft eller ESET Parental Control, eller for å fjerne tilknytningen til Google-kontoen eller Apple-ID-en din fra ESET HOME-kontoen.

Opprett en konto i ESET HOME-nettportalen ved bruk av e-postadressen din og passordet

1.Gå til ESET HOME-portalen.

2.Klikk på Opprett konto.

note

For å opprette en ESET HOME-konto med en sosial medier-konto, klikk på Google / Apple-knappen og skriv inn Google-kontoen eller Apple-ID-en din. Du vil bli logget inn på ESET HOME-kontoen din.

3.Skriv inn en gyldig e-postadresse, og klikk på Fortsett med e-post.

4.Skriv inn et gyldig passord, og velg riktig land. Disse feltene kreves for registrering.

important

Passordet må bestå av minst 10 tegn og inneholde minst ett av hver:

Små bokstav

Stor (STOR) bokstav

Numre

5.Klikk Opprett konto eller logg inn.

6.E-postbekreftelsen vil bli sendt til e-postadressen din. Klikk på koblingen i e-posten for å bekrefte registreringen. Du blir automatisk logget inn på kontoen din.

Du får tilgang til alle ESET-nettjenester når du oppretter en ESET HOME-konto, inkludert ESET Anti-Theft. For å få mer informasjon, se delen Slik legger du til nye enheter og aktiverer ESET Anti-Theft-hjelpeavsnittet på internett eller ESET Anti-Theft-kunnskapsbaseartikkelen med samme navn (ikke tilgjengelig på alle språk).

PAGE_REGISTER