Velg kategori
Velg tema

Registrering i ESET HOME-appen

For å opprette en ESET HOME-konto i programmet, følg fremgangsmåten under:

1.Åpne ESET HOME-programmet MyESET_FavIcon_24x24-01-01.

2.Trykk på Opprett konto.

3.Velg land, og trykk på Fortsett.

4.Skriv inn en gyldig e-postadresse og passord.

important

Passordet må bestå av minst 10 tegn og inneholde minst ett av hver:

Små bokstav

Stor (STOR) bokstav

Numre

5.Trykk på Fortsett.

6.Du er logget inn. Trykk på Fortsett.

7.Velg en godkjenning, og trykk på Fortsett.

8.Hvis du vil motta varslene, trykker du på Tillat; ellers trykker du på Hopp over. Du kan endre dette i App-innstillingene når som helst.

note

For å opprette en ESET HOME-konto med en sosial mediekonto, trykk på Google / Apple-knappen og skriv inn Google-kontoinformasjonen eller Apple-ID-en din. Du vil bli logget inn på ESET HOME-kontoen din.

9.ESET vil sende deg en e-post for å bekrefte og aktivere kontoen din. Følg instruksjonene i e-posten.