Velg kategori
Velg tema

ESET HOME-kontoadministrasjon

For å administrere ESET HOME-kontoen din må du logge inn.

Hvis du ikke har noen ESET HOME-konto, må du opprette en. Det gjør du ved å klikke på Opprett konto. Du kan få mer hjelp til å opprette en ESET HOME-konto ved å:

Følge instruksjonene i kapittelet Opprett en ny ESET HOME-konto i denne Hjelp på internett

Se ESET kunnskapsbase-artikkelen hvis du vil ha detaljerte instruksjoner om hvordan du bruker ESET Windows-hjemmeprodukter.

Se ESET kunnskapsbase-artikkelen hvis du vil ha detaljerte instruksjoner om hvordan du bruker ESET Mobile Security.

Å opprette en ESET HOME konto, som vist i diagrammet nedenfor, er raskt og helt gratis.

scheme_signin

Du kan administrere ESET HOME-kontoen din via et program:

download-androiddownload-ios

Velg avmerkingsboksen ved siden av Forbli pålogget for å lagre ESET HOME-påloggingslegitimasjonen din og logge inn automatisk i fremtiden. Ikke velg dette alternativet hvis du bruker ESET HOME på datamaskiner eller enheter som ikke tilhører deg, på grunn av potensielle sikkerhetsrisikoer. Informasjonskapsler må være aktivert i nettleseren din for at dette alternativet skal fungere.