Administrer påloggede enheter og påloggingslogg

Du kan se hvor kontoen din er logget på ESET HOME direkte i Min konto >Sikkerhetsinnstillinger > Påloggede enheter.

For å forbedre sikkerheten til kontoen din kan du sjekke når og hvor ESET HOME-kontoen din har vært brukt tidligere, med alternativet Innloggingshistorikk. Dette gir deg en bedre oversikt over aktiviteten på ESET HOME-kontoen din.

note

Posisjonspresisjon

Påloggingsstedet er basert på et geografisk IP-oppslag. Denne plasseringen samsvarer ikke nødvendigvis med enhetsplasseringen som ble brukt til å logge på ESET HOME-kontoen din. Gjeldende plassering er basert på internettleverandørens IP-adresse registreringsprosedyrer.

Hvis du vil ha mer informasjon om IP-adressen til enheten som brukes til pålogging, kan du lese kapittelet om vanlige spørsmål.