Legg til enhet

Koble enheten til ESET HOME for å se og administrere alle funksjoner når du aktiverer en enhet med gyldig ESET-abonnement. I ESET HOME-administrasjonsportalen eller -mobilappen kan du redigere Anti-Theft-oppsett (funksjon i ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium og ESET Mobile Security), legge til forskjellige abonnementer, laste ned produkter på enhetene, kontrollere produktsikkerhetsstatusen eller dele abonnementer via e-post.

Det er tre måter å koble enheten til på:

Jeg har allerede installert et ESET-produkt på enheten

Koble enheten til ESET HOME ved å sende en tilkoblingsforespørsel

Koble enheten til ESET HOME ved hjelp av en QR-kode

important

Vi støtter ikke følgende tegn i et enhetsnavn:

`

~

/

@

#

$

%

\

^

&

*

(

)

=

+

\

{

}

[

]

|

;

:

.

'

<

>

?

Beskytt ny enhet

I. Last ned et ESET-produkt fra ESET HOME

Hvis du ikke er sikker på hvilket ESET-produkt du kan bruke, laster du ned beskyttelsen direkte på den nye enheten fra ESET HOME-portalen. Det nedlastede installasjonsprogrammet gir deg det mest funksjonsrike ESET-produktet som er tilgjengelig for din type abonnement.

1.Logg inn på ESET HOME kontoen din.

2.Klikk på Vis alle enheter under Enheter-delen på hovedskjermen.

3.Klikk på + Beskytte enheten. Du kan beskytte den nåværende enheten din eller sende beskyttelsen til de andre enhetene dine ved å følge instruksjonene nedenfor:

arrow_down_homeBeskytt denne enheten– Last ned installasjonsprogrammet for ESET-produktet til enheten du er på for øyeblikket, og aktiver ESET-produktet.
arrow_down_homeBeskytt en annen enhet— Send installasjonsprogrammet for ESET-produktet for å aktivere beskyttelsen på de andre enhetene dine.

II. Installer ESET-produktet, og koble det til ESET HOME-kontoen din

Følg installasjonsinstruksjonene for ESET-produktet, som er tilgjengelig basert på abonnementet du har kjøpt:

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Mobile Security

ESET Cyber Security

ESET Cyber Security Pro

ESET-produkt som allerede er installert på en eksisterende enhet

note

Kontroller at ESET-produktet og -versjonen støttes av ESET HOME.

Koble til en enhet som tidligere har vært knyttet til ESET HOME-kontoen din (beskyttet av et aktivert produkt med et kvalifisert abonnement som er lagt til i kontoen din) for å gjenopprette beskyttelsen. I dette tilfellet velger du enheten fra listen over tidligere tilkoblede enheter og åpner ESET-produktet for å koble den til manuelt:

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Mobile Security

arrow_down_homeKoble en foreslått enhet til ESET HOME
arrow_down_homeKoble enheten til ESET HOME ved hjelp av en QR-kode