Enheter

Legg til en ny enhet/serverenhet

Hvis du vil beskytte en ny enhet, klikker du på + Beskytte enheten i delen Enheter eller se Legg til en enhet.

Vis enhetsinformasjon om enhet/server

Dette vinduet viser enheter som er koblet til ESET HOME-kontoen din og foreslår enheter du kan koble til. Hver tilkoblet enhet er representert ved navn, programstatus og produktoppdateringsinformasjon.

PAGE_DEVICES

Krever tilsyn

Enheter/servere i denne listen har en advarsel eller en viktig varsling.

Enheter uten problemer

På denne listen finner du enheter/servere som fungerer som de skal. Sikkerhetsproduktet som kjører på den beskyttede enheten, er aktivert og oppdatert til nyeste versjon. Operativsystemet er oppdatert, og hvis det er snakk om en mobilenhet, er den ikke rapportert som forsvunnet.

Enheter som foreslås for tilkobling

Enheter/servere i denne listen er beskyttet med abonnementet ditt, men ikke koblet til ESET HOME-kontoen din. Enheter/servere i denne kategorien representeres av deres navn. Klikk på enheten du vil koble til, og klikk på Varsle enheten for å administrere og vise dens sikkerhet.

Enhetsdetaljer

Klikk på Vis mer informasjon for å vise detaljert enhetsinformasjon.

Varslinger – Viser problemer med ESET-produktet som er installert på enheten/serveren. Klikk på det spesifikke varselet for å se detaljert informasjon. Denne informasjonen er kun tilgjengelig hvis enheten/serveren har en advarsel eller et kritisk varsel.

Produktinformasjon – Viser informasjon om det installerte produktet og aktiveringsdatoen.

Abonnementsinformasjon – Viser informasjon om abonnementet som brukes til aktivering og neste betalingsdato. Klikk på Åpne abonnement hvis du vil ha mer informasjon.

Anti-Theft – Klikk Åpne tyverisikring for å administrere enheter som er beskyttet av ESET Anti-Theft. Denne funksjonen er bare tilgjengelig hvis enheten er beskyttet av ESET Anti-Theft.

Produktversjon

Les Abonnementsbruk for enhetens / serverenhetens sikkerhetsstatus.