Velg kategori
Velg tema

Ingen plassering tilgjengelig

Hvis ESET Anti-Theft ikke er i stand til å fastslå enhetens plassering, kan dette skyldes følgende grunner:

1.Ingen data ble innhentet fra enheten.
Data innhentes kun hvis enheten er markert som savnet. For å merke enheten som savnet klikker du Datamaskinen min er savnet i kategorien Status på enheten.

2.Den savnede enheten er ikke koblet til Internett.
Enheten må være koblet til Internett for at ESET Anti-Theft skal kunne fastslå dens plassering.

3.Det finnes ikke nok tilgjengelig data om enhetens plassering.
Vær tålmodig og gi mer tid til å ESET Anti-Theft innhente nok data til å kunne fastslå enhetens plassering.

4.Ingen informasjon om enhetens plassering er tilgjengelig.
Hvis enheten har vært savnet over en lengre periode og enhetens plassering fortsatt ikke kan fastslås, kan du forsøke å finne enheten ved hjelp av IP-adresser (se nedenfor).

IP-geoplassering av enheten

Hvis ingen informasjon om enhetens plassering er tilgjengelig, kan du ved hjelp av følgende nettbaserte tjeneste forsøke å finne enheten med IP-adresser som har blitt innhentet fra enheten (se kategorien IP-adresser): www.who.is

Hvis enheten blir stjålet, kan internettleverandøren for den offentlige IP-adressen som blir påvist samarbeide med politimyndigheter for å bidra til å finne enheten ved bruk av den private IP-adressen bak NAT (ikke synlig fra internett).