Velg kategori
Velg tema

Status

For å melde en enhet som stjålet eller tapt, velger du enheten og klikker Enheten min er savnet.

ANTITHEFT_WEB

Følgende handlinger vil utføres:

Du vil motta en e-postvarsling om at statusen for enheten har blitt satt til savnet.

Når den savnede datamaskinen eller enheten kobler seg til Internett, vil ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium eller ESET Mobile Security registrere informasjon med regelmessige intervaller. Disse dataene kan vises i kategorien Aktivitet.

Den savnede enheten vil automatisk startes på nytt i løp av tre minutter etter å ha koblet seg til Internett.

Hvis en Windows-fantomkonto finnes, vil enheten bruke denne kontoen som standardkontoen og logge på den automatisk. Dette hindrer folk i å logge seg på andre kontoer eller få tilgang til brukerdata.

note

Klikk Kjør en test for å simulere datainnsamling som utføres av ESET Anti-Theft når enheten er markert som savnet.

Viktige anbefalinger

Det anbefales på det sterkeste å gjøre følgende for å begrense potensiell skade påført av kriminelle:

Ikke del informasjonen omESET HOME-kontoen med andre – Ikke del brukernavnet eller passordet du bruker til å logge deg på ESET Anti-Theft-nettgrensesnittet. Vi anbefaler at du ikke lagrer påloggingslegitimasjon i nettleseren.

Endre passordet for e-postkontoen din – Særlig hvis du bruker e-postprogrammer som Outlook Express eller Mozilla Thunderbird, eller hvis du har passord til nettbaserte e-poster lagret i nettleseren din (for eksempel passordet til Gmail-kontoen din).

Endre passordet til nettbanken din, og følg med på bankkontoene dine med tanke på mistenkelige transaksjoner.

Endre passord for alle sosiale medier – Dette gjelder hovedsakelig for sosiale nettverk som Facebook og Twitter.

Klikk Jeg har funnet igjen enheten min for å sette enheten tilbake til normal tilstand. Enheten vil startes på nytt, og din vanlige brukerkonto vil være aktivert på nytt.

note

Standard overvåkningsperiode er 14 dager. 5 dager før utløpsdatoen vil du motta en e-post fra ESET som ber deg om å se over statusen til din enhet.