Aktivitet

I denne delen kan du se eller laste ned følgende:

Enhetens geografiske IP-plassering

Webkamerabilder fra enheten din

Skjermbilder av skrivebordet

important

Vær klar over at ingen data kan innhentes hvis enheten ikke kan koble seg til Internett. Vi anbefaler at du aktiverer varsler i kategorien Innstillinger.

Sjekk om Anti-Theft fungerer på enheten

Du kan kjøre en test for å se hva som skjer på enheten for øyeblikket:

1.Klikk Kjør en test for å teste funksjonaliteten til ESET Anti-Theft på enheten din.

2.Etter noen minutter blir du bedt om å bekrefte oppretting av skjermbilder og plasseringslogg i ESET Mobile Security, ESET Internet Security eller ESET Smart Security Premium.

3.ESET Anti-Theft kjører en test og samle inn de nevnte dataene. Du mottar også en e-postvarsling om innsamlede bilder og skjermbilder.

4.Når dataene har blitt innhentet, klikker du Last ned aktivitet for å laste ned arkivet som inneholder alle bilder, skjermbilder og plasseringsinformasjon som er tilgjengelige for enheten din.

Data tilgjengelig via ESET Anti-Theft på ESET HOME

Her kan du se en forhåndsvisning av skjermbilder og webkamerabilder som tas på enheten. Dato og tidspunkt for opprettelse vises under hvert bilde, i tillegg til ikoner som lar deg merke bildet som viktig eller fjerne det.

Informasjonen vi samler inn og hvordan vi bruker den

All informasjon som samles inn fra enheten din, lagres trygt på ESETs servere.

ESET samler inn informasjon for utviklings-, tjenestepersonaliserings- og kundeserviceformål. ESET forplikter seg til å treffe alle passende tiltak for å beskytte og minimalisere risikoen for uautorisert tilgang til, upassende bruk av eller unøyaktighet i din personlige informasjon. For å lese mer om hva slags informasjon vi samler inn, og hvordan vi bruker den, se personvernerklæringen vår.