Velg kategori
Velg tema

Innstillinger

I denne delen kan du:

Endre navnet på en enhet

Tildele et ikon til en enhet for å lettere kunne identifisere den visuelt

Endre skanningsintervallet for en savnet enhet

Velge hvilke varslingsmeldinger som skal være aktive

Fantomkontotilstand – En fantomkonto opprettes ikke som standard. Klikk på Opprett, og skriv inn et passende Navn på Windows-fantomkonto:. Dette alternativet er bare tilgjengelig for Windows-enheter.

Skanneintervall – Når du er i en mistenkelig tilstand, tar ESET Anti-Theft skjermbilder fra skrivebordet eller webkameraet og registrerer geografiske data regelmessig.

Varsling om at enheten har begynt å sende overvåkningsdata – Du mottar en e-postvarsling første gangen data blir tilgjengelig i kategorien Aktivitet. Ingen andre e-poster sendes før du endrer savnet tilstand til normal tilstand eller omvendt.

Varsling ved mistenkelig tilstand – Du mottar en e-postvarsling når enheten endrer tilstand til en mistenkelig tilstand.

Varsling ved utløp av savnet tilstand – Fem dager før savnet tilstand utløper blir du spurt via e-post om du vil forlenge denne perioden (kun i savnet tilstand).

Siste kjente posisjon – ESET Anti-Theft lagrer enhetens posisjon når batteriet blir lavt. Dette alternativet er kun tilgjengelig for Android-enheter.

Sikkerhetspassord – Dette alternativet er bare tilgjengelig for Android-enheter med tidligere versjoner av ESET Mobile Security. Du kan endre enhetssikkerhetspassordet i ESET Anti-Theft-portalen.

Lås opp enheten – Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se den elektroniske ESET Mobile Security-brukerhåndboken.

Slå av ESET Anti-Theft – Hvis du slår av ESET Anti-Theft vil ikke enheten lenger være beskyttet av og ESET Anti-Theft og overvåkningen av enheten opphører. Hvis du allerede har funnet enheten og ønsker å beholde kontroll over den, velger du Ikke savnet. Dette alternativet er bare tilgjengelig for Android-enheter.

Fjern enhet – Denne handlingen sletter alle data forbundet med enheten. Alle endringer i klientsystemet utføres etter at det kobles til internett.