ESET Hjelp på internett

Søk Norsk
Velg kategori
Velg tema

Fremgangsmåte

Dette kapittelet dekker vanlige spørsmål og problemer. Klikk et emne for instruksjoner om hvordan du kan løse problemet:

Hvordan legge til en ny enhet

Fremgangsmåte ved tyveri

Ingen plassering tilgjengelig

Hvis du ikke finner løsningen på problemet/spørsmålet her, kan du sjekke vår jevnlig oppdaterte kunnskapsbase online.

Om nødvendig kan du, ved å bruke kontaktskjemaet som er tilgjengelig i kategorien Hjelp og støtte til å kontakte ESETs teknisk støtte vedrørende spørsmål eller problemer.

For å sende en støtteforespørsel fra Android-enheten din, trykker du menyikonet ANTITHEFT_ANDROID_BUTTON_MENU i ESET Mobile Security-hovedskjermen (eller Meny-knappen på enheten din) og trykker så Kundeservice > Kundeservice. Fyll inn alle obligatoriske felt. ESET Mobile Security inkluderer avansert logging som hjelper til med å diagnostisere potensielle tekniske problemer. For å gi ESET en detaljert programlogg må du passe på at Programlogg er valgt (standard). Trykk Send inn for å sende forespørselen. En ESET brukerstøttespesialist vil kontakte deg på e-postadressen du har oppgitt.