ESET Hjelp på internett

Søk Norsk
Velg kategori
Velg tema

Meldingshistorikk

Her kan du se historikken for meldinger som har blitt sendt til den tapte eller stjålne enheten din.

Klikk Forhåndsvisning for å se en forhåndsvisning av eventuelle tidligere opprettede meldinger. Opprettelsestidspunkt og leveringsstatus vises også her. Klikk Send på nytt for å sende en melding du allerede har sendt til enheten din, på nytt. Klikk Avbryt for å stoppe en melding fra å bli sendt på nytt.