Velg kategori
Velg tema

Meldinger

ESET Anti-Theft gir deg muligheten til å sende egendefinerte meldinger til den tapte/stjålne enheten din ved bruk av Meldinger. Funksjonaliteten Meldinger er kun aktivert i Savnet tilstand.

important

Vi anbefaler at du tenker nøye gjennom din bruk av denne funksjonen og bare bruker denne funksjonen etter at det er samlet inn nok data til å spore opp enheten. Hvis ingen plasseringer er tilgjengelige og en tyv oppdager meldingen din kan vedkommende deaktivere enheten og du kan miste muligheten til å spore den opp

I kategorien Meldinger kan du angi en tekstmelding som bakgrunnsbilde for Fantomkontoen på enheten din. Skriv inn meldingen i feltet Meldingstekst.

Du kan angi et egendefinert bakgrunnsbilde med teksten i varselet ved å velge alternativet Ny varsler i fanen Varsler for datamaskinen som kjører Windows. I fanen Aktivitet som skal brukes som bakgrunn sammen med varselet din. Dette alternativet er kun tilgjengelig for Windows-enheter.

Klikk Forhåndsvis og send for å se hvordan en melding vil bli seende ut før du sender den. Etter klikking av Send til enhet vil meldingen din bli levert 5 minutter etter at den savnede enheten kobler seg til Internett og vil automatisk vises i bakgrunnsbildet på den tapte/stjålne enheten.

Anbefalte meldingsmaler

Denne enheten er rapportert savnet og er overvåket. Kontakt politiet eller eieren av enheten på [my@email.com] umiddelbart!

Lever tilbake enheten min.

Enheten er stjålet. Vi har akkurat tatt bilder av deg fra webkameraet og politiet er kontaktet. Returner den til eieren av enheten umiddelbart!

Hvordan avbryte en melding som du har sendt til enheten din

1.Klikk kategorien Meldingshistorikk til venstre.

2.Klikk Avbryt for å stoppe en melding fra å bli sendt på nytt.