Google Play Services er ikke til stede

ESET Anti-Theft bruker Google Play Services til å levere kommandoer til enheten din i sanntid og vise push-varslinger. Hvis disse tjenestene er deaktivert eller mangler på enheten din, vil funksjonene til ESET Anti-Theft som administreres fra ESET HOME være begrensede.

ESET Mobile Security krever at Google Play-tjenester fungerer som de skal. ESET Mobile Security støttes ikke på enheter uten Google Play-tjenester, for eksempel enkelte Huawei-enheter.