Enheter som er beskyttet av ESET Anti-Theft

Når du logger deg på ESET Anti-Theft, vil du se en liste med enheter som er beskyttet av ESET Anti-Theft.

Jeg ser ingen enheter; hvordan kan jeg legge til en ny enhet?

Mine beskyttede enheter

Klikk den ønskede enheten og enhetsnavnet i den øvre menydelen i det ESET Anti-Theft private området i nettgrensesnittet for å se enhetens status og aktivitet (som IP-plasseringer eller bilder fra webkamera) eller klikk på hjulet ANTITHEFT_WHEEL øverst til høyre for å endre personaliseringsinnstillinger.

ANTITHEFT_PROTECTED_DEVICES

Sikkerhetsnivået som vises i Optimaliseringsnivå for Anti-Theft kan ha følgende statuser:

Om det ikke påvises noe problem – Sikkerhetsnivå = 5 stjerner

Om kun ett problem påvises – Sikkerhetsnivå = 4 stjerner

Om to eller tre problemer påvises – Sikkerhetsnivå = 3 stjerner

Jeg ser ingen enheter

Om du ikke ser noen enheter, aktiver ESET Anti-Theft i ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium eller ESET Mobile Security ved bruk av din ESET HOME-kontolegitimasjon.

For ytterligere instruksjoner om aktivering av ESET Anti-Theft, se vår brukerveiledning.