IP-adresser

Kategorien IP-adresser i delen Aktivitet inneholder en liste over IP-adresser som har blitt innhentet fra den savnede enheten din. For at denne informasjonen skal være tilgjengelig, må enheten ha tilgang til Internett.

note

IP-adressene på listen er mest sannsynlig offentlige IP-adresser som har blitt tildelt av en ISP (Internett-leverandør) til en nettverksenhet, f.eks. en WiFi-ruter.

Informasjonen som oppgis, omfatter følgende:

IP-adresse (IPv4)

Internettleverandør, hyppigheten av tilkoblinger som etableres fra enheten

Datoen og klokkeslettet da enheten sist var koblet til internett.

Klikk på Alle for å vise alle tilkoblingsforekomstene.