Velg kategori
Velg tema

Mistenkelig adferd rapportert

En bruker med en Android-enhet (mobil eller nettbrett) registrert på ESET HOME vil motta en «mistenkelig adferd rapportert»-e-post fra ESET når én eller flere av følgende aktiviteter oppdages på enheten:

Feil skjermlåskode ble angitt flere ganger – Du får dette varselet hvis du angir feil skjermlåskode to ganger.

SIM-kortet ble erstattet

ESET Mobile Security ble fjernet fra listen over enhetsadministratorer–ESET Mobile Security krever administratorrettigheter for å overvåke mistenkelig oppførsel og utføre handlinger hvis en enhet blir stjålet. For å legge til ESET Mobile Security i listen over enhetsadministratorer, gå til Android-innstillinger Sikkerhet > Enhetsadministratorer > ESET Mobile Security og velg deretter Aktiver.

Hvis du tror at enheten din er blitt mistet eller stjålet, se Fremgangsmåte ved tyveri-delen for trinnvise instruksjoner om hvordan å gjenfinne enheten din.