Bilder (kun Android-enhet)

Bilder-fanen i Aktivitet-delen inneholder bilder som enheten tar når mistenkelig aktivitet oppdages, eller når enheten er merket som stjålet. For at denne informasjonen skal være tilgjengelig, må enheten ha tilgang til internett.

Klikk på stjerneikonet ved siden av bildet for å merke det som Viktig. Viktige bilder fjernes ikke etter 14 dager og kan enkelt nås ved å filtrere etter kun viktige bilder.

For å laste ned bildet, klikk på bildet du vil laste ned, og klikk på Last ned bilde-knappen.

Bilder og skjermbilder som tas fra Windows-enheter, finner du på Aktivitet-fanen.