OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kategorier for ofte stillede spørgsmål:

Program

Konto

Abonnementer

Enheder

Program

Jeg har glemt min pinkode til ESET HOME-programmet.

Hvis du har glemt pinkoden til ESET HOME-programmet, skal du fjerne programmet og installere det igen. Du mister dog ingen af dine data, når du fjerner ESET HOME-programmet.

Hvad er "push-meddelelser"?

Push-meddelelser er meddelelser, der vises på mobilenheder.

Er ESET HOME-programmerne og -portalen gratis?

Ja, det er gratis at bruge ESET HOME.

Konto

Jeg har glemt mine legitimationsoplysninger til ESET HOME. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har glemt dine legitimationsoplysninger til ESET HOME, skal du læse instruktionerne i kapitlet Jeg har glemt min adgangskode til ESET HOME.

Hvad skal jeg gøre, hvis min adgangskode er blevet lækket?

Hvis din adgangskode fremgår af en af databaserne fra forskellige internetbrud, skal du følge instruktionerne i vores kapitel Lækket adgangskode.

Jeg ønsker ikke at modtage særlige tilbud. Hvordan kan jeg fravælge det?

I ESET HOME skal du trykke på menuen i programmet eller klikke på brugernavnet i portalen, gå til indstillingerne for Min konto og fjerne markeringen i indstillingen Jeg vil gerne modtage særlige tilbud...

I slutningen af alle reklame-e-mails fra ESET kan du finde knappen Afmeld.

Hvad sker der med mine enheder, hvis jeg sletter min ESET HOME-konto?

Enheder afbrydes fra ESET HOME, men forbliver aktiveret og beskyttet. Men delt beskyttelse med andre deaktiveres.

Jeg har modtaget meddelelsen: "Vi har registreret et usædvanligt logon på din konto. Gennemse alle enheder, der er logget på." Hvad skal jeg gøre?

For at forbedre din kontos sikkerhed registrerer ESET HOME din logonenheds IP-adresse. Hvis denne IP-adresse ændres, modtager du ovennævnte meddelelse. Denne meddelelse kan betyde, at en person er logget på din konto fra en anden enhed, eller at din IP-adresse er ændret. Hvis du har en dynamisk IP-adresse, eller du ikke har en statisk IP-adresse, kan din IP-adresse ændre sig hver dag afhængigt af din internetudbyder og internetudbyderens politik.

Jeg har steder i min loginhistorik, hvor jeg aldrig har været.

Loginplaceringen afhænger af det geografiske IP-opslag. Denne placering behøver ikke at svare til den enhedsplacering, der bruges til at logge på din ESET HOME-konto. Den aktuelle placering afhænger af internetudbyderens IP-adresse.

Hvorfor kan jeg ikke se sikkerhedsfunktionerne Forældrekontrol og Identitetsbeskyttelse på min ESET HOME-konto?

Identitetsbeskyttelse og Forældrekontrol er ikke en del af ESET Small Business Security-abonnementsniveauet. Hvis du vil aktivere Identity Protection (i øjeblikket kun tilgængelig for kunder i USA) og Forældrekontrol, skal du købe det kvalificerede abonnement og knytte det til din ESET HOME-konto.

Abonnementer

Hvordan kan jeg forny eller føje flere enheder til mit abonnement?

Du kan når som helst forny, udvide eller opgradere dit abonnement ved at følge vejledningen i emnet Automatisk fornyelse af abonnement. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du administrerer indstillinger for automatisk fornyelse for dine ESET-abonnementer, eller hvordan du opdaterer kreditkortoplysningerne, i vores artikel i vidensbasen.

Hvor er abonnementsadministration?

Abonnementsadministration er integreret med ESET HOME-portal/app.

Hvad gør jeg, hvis jeg har et overbrugt eller lækket abonnement?

Se Hvad du skal gøre, hvis du har et overbrugt/lækket abonnement.

Min abonnementsstatus er stadig "Afventer bekræftelse".

Du forsøger at bekræfte dit abonnement ved hjælp af linket i din e-mailadresse mere end 1 time efter modtagelsen af e-mailen. Klik på Vis alle abonnementer > Åbn abonnement i sektionen Abonnementer på din ESET HOME-konto, og rul ned til Send bekræftelses-e-mail igen.

Hvad gør jeg, når mit abonnement er markeret som midlertidig stoppet?

ESET-produkter, der aktiveres af et midlertidig stoppet abonnement, modtager ikke længere opdateringer. Vi anbefaler, at du tjekker dine betalingsoplysninger eller kontakter leverandøren af dit abonnement for at løse problemet med abonnementet. Du kan finde flere oplysninger i vores artikel i vidensbasen.

Er et ESET-abonnement gratis?

Fulde abonnementer på ESET-produkter er ikke gratis. Hvis du skal beslutte, om du vil købe et ESET-sikkerhedsprodukt, kan du bruge en prøveversion, som næsten er som et fuldt abonnement og gratis i en bestemt periode.

Internetkilder kan give dig en "gratis" ESET-aktiveringsnøgle, men husk:

Hvis du klikker på en "Gratis ESET-abonnement"-annonce, kan det kompromittere din computer eller enhed og medføre, at den bliver inficeret med malware. Malware kan være skjult i uofficielle YouTube-videoer, på websteder, der viser annoncer for at tjene penge baseret på dine besøg osv. Det er som regel en fælde.

ESET kan og vil deaktivere piratkopierede abonnementer.

En piratkopieret aktiveringsnøgle er ikke i overensstemmelse med slutbrugerlicensaftalen, som du skal acceptere for at kunne installere et ESET-produkt.

Køb kun ESET-abonnementer via officielle kanaler som www.eset.com, ESET-udbydere eller -forhandlere (køb ikke abonnementer fra uofficielle tredjepartswebsteder som eBay eller delte abonnementer fra en tredjepart).

Du kan downloade et ESET-produkt gratis. Aktivering under installation kræver dog en gyldig ESET-aktiveringsnøgle (du kan hente og installere produktet, men hvis du ikke aktiverer det, fungerer det ikke).

Del ikke dit abonnement på internettet eller sociale medier (abonnementet kan blive spredt ud).

Hvordan bruges mit abonnement?

Se Brug af abonnement.

Ofte stillede spørgsmål om ekstra licenser

Se artiklen i ESET's vidensbase for at få vist ofte stillede spørgsmål om licenser til produkter til hjemmet.

Enheder

Kan jeg se antallet af aktiverede og tilgængelige enheder/serverenheder, så jeg ved, hvor mange enheder jeg stadig kan beskytte med et givet abonnement?

Oplysningerne om et antal aktiverede enheder/serverenheder efter et givet abonnement vises i abonnementsoplysningerne.

Hvordan downloader/installerer jeg ESET, når jeg har købt det?

Du kan installere ESET ved at følge vejledningen nedenfor:

1.Fjern alle tidligere installerede ESET-produkter.

2.Log på din ESET HOME-konto, eller opret én.

3.Kom godt i gang med at installere ESET på din enhed.

Læs vores artikel i vidensbasen for at få illustrerede vejledninger i installation og aktivering af Windows-produkter.

Hvor kan jeg se, hvor mange enheder der er aktiveret med et bestemt abonnement, hvis jeg har mere end ét abonnement?

I Abonnementer kan du klikke på Vis alle abonnementer > Åbn abonnement. I sektionen Enheder kan du se alle enheder, der er beskyttet med dit abonnement. Her kan du kun se enheder, der er knyttet til ESET HOME-kontoen.

Jeg kan ikke se min enhed i sektionen Enheder, men den er fuldt beskyttet.

Enheden er sandsynligvis aktiveret med et andet abonnement, som ikke er tilføjet i sektionen Abonnementer. Når du har føjet abonnementet til ESET HOME, sendes der et bekræftelseslink til ejeren af abonnementet. Derefter er det op til ejeren at give dig administrationsadgang.

Hvordan kan jeg fjerne min enhed?

Du kan fjerne enheden fra sektionen Abonnementer/enheder på ESET HOME-webportalen eller i programmet. Hvis du ikke er ESET HOME-kontoejer, skal du bede ejeren om at fjerne din enhed eller fjerne ESET-produktet fra enheden.

Hvordan knytter jeg en enhed til min ESET HOME-konto?

Se Knyt enhed til ESET HOME-konto.