Registrering

important

Obligatorisk konto

Hvis du køber ESET Home Security Ultimate-, ESET Home Security Premium- eller ESET Home Security Essential-abonnementsniveauet, skal du oprette en ESET HOME-konto for at downloade og bruge ESET-produkter og -funktioner.

Brug en af følgende metoder til at oprette en ny ESET HOME-konto:

På ESET HOME-webportalen

I ESET HOME-programmet

I programmets hovedvindue i ESET Windows-produkter til hjemmet

Under aktiveringsprocessen i ESET Parental Control-programmet

Ind ESET Mobile Security

Hvis ESET Windows- og Android-produkter til hjemmet skal fungere korrekt med ESET HOME-funktioner, skal du oprette en ESET HOME-konto. For at oprette en ESET HOME-konto skal du logge på med din Google-konto, dit Apple-id eller din e-mailadresse og adgangskode.

important

Hvis du bruger din Google-konto eller dit Apple-id til at oprette en konto, skal du oprette en separat ESET HOME-adgangskode for at bruge ESET Anti-Theft, ESET Parental Control eller for at fjerne tilknytningen mellem din Google-konto eller dit Apple-id og din ESET HOME-konto.

Opret en konto på ESET HOME-webportalen ved hjælp af din e-mailadresse og adgangskode

1.Besøg ESET HOME-portalen.

2.Klik på Opret konto.

note

Hvis du vil oprette en ESET HOME-konto med en konto fra sociale medier, skal du klikke på Google/Apple-knappen og indtaste din Google-konto eller dit Apple-id. Du logges på din ESET HOME-konto.

3.Indtast en gyldig e-mailadresse, og klik på Fortsæt med e-mail.

4.Angiv en adgangskode, og vælg det relevante land. Du skal udfylde disse felter for at registrere dig.

important

Din adgangskode skal være på mindst 10 tegn og indeholde mindst ét af hver:

Lille bogstav

STORT BOGSTAV

Nummer

5.Klik på Opret konto, og log ind.

6.Bekræftelses-e-mailen sendes til din e-mailadresse. Klik på linket i e-mailen for at bekræfte din registrering. Du logges automatisk på din konto.

Du kan få adgang til alle ESETs onlinetjenester, når du opretter en ESET HOME-konto, herunder ESET Anti-Theft. Du kan finde flere oplysninger i afsnittet Hvordan kan jeg tilføje en ny enhed og aktivere ESET Anti-Theft i onlinehjælp eller i artiklen om ESET Anti-Theft i vidensbasen (ikke tilgængelig på alle sprog).

PAGE_REGISTER