ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg kategorien
Vælg emnet

ESET HOME introduktion

ESET HOME forbinder flere funktioner for at hjælpe dig med at navigere og få mest muligt ud af dine ESET-produkter til hjemmet.

ESET HOME indeholder følgende funktioner og programmer:

Devices64x64icon Enhedshåndtering

Med enhedshåndtering kan du få adgang til oplysninger om enheder med ESET-produkter, der er knyttet til din ESET HOME-konto, eller computere, som er aktiveret af abonnementer, der administreres af din konto, samt deaktivere dit ESET-produkt på en enhed.

Enhedshåndtering – Onlinehjælp


Licences64x64icon Abonnementsadministration

I Abonnementsadministration kan du se vigtige oplysninger om de enkelte abonnementer, abonnementsstatus, abonnementets udløbsdato, antallet af aktiverede enheder og eventuelle advarsler om overforbrug af abonnementet eller udløbne abonnementer. Du kan også dele et abonnement med andre brugere.

Abonnementsadministration – Onlinehjælp


AntiTheft-64x65-shaded ESET Anti-Theft

ESET Anti-Theft er en særlig funktion i ESET-sikkerhedsprodukter til hjemmet. ESET Anti-Theft bruger moderne teknologier, f.eks. geografisk IP-adresseopslag, webkameraoptagelse, brugerkontobeskyttelse og enhedsovervågning, som sammen med en organisation inden for retshåndhævelse kan hjælpe dig med at finde din computer eller mobilenhed, hvis du mister den, eller den bliver stjålet. ESET Anti-Theft knytter dit ESET-produkt til ESET HOME-portalen, så du kan se den aktivitet, der finder sted på computeren eller mobilenheden, i en webbrowser på en hvilken som helst enhed, så den er nemmere at spore.

ESET Anti-Theft er ikke tilgængelig som et enkeltstående program, men som en funktion i følgende produkter:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Anti-Theft – Onlinehjælp


ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

ESET Parental Control-webtjenesten fungerer som en tilføjelse til ESET Parental Control-programmet, der beskytter børn mod trusler på deres smartphones og tablets. Programmet er et enkeltstående Android-program, der er fuldt integreret i ESET HOME, så forældre kan overvåge og justere deres barns onlineaktivitet både fra ESET Parental Control-programmet og fra en hvilken som helst webbrowser ved at logge på deres ESET HOME-konto.

ESET Parental Control – Onlinehjælp


paswordManager120-shaded ESET Password Manager

ESET Password Manager er en del af ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate- og ESET Smart Security Premium-abonnementet. Denne funktion beskytter og gemmer dine adgangskoder og personlige data og indeholder også en funktion til udfyldelse af formularer, der udfylder webformularer automatisk og præcist, så du sparer tid.

ESET Password Manager er tilgængelig som et program til iOS- og Android-systemer og som en browserudvidelse.

ESET Password Manager – Onlinehjælpnote

Hvis du vil have adgang til funktioner på ESET HOME-portalen, skal du oprette en ESET HOME-konto.

icon_vpn_1ESET VPN

ESET VPN-funktionen (Virtual Private Network) er en del af ESET Small Business Security- og ESET HOME Security Ultimate-pakken. VPN giver brugerne mulighed for at oprette en privat netværksforbindelse, når de bruger offentlige og private netværk.

ESET VPN – onlinehjælp