ESET Anti-Theft

Til daglig, når vi tager hjem fra arbejde og opholder os på andre offentlige steder, er der en konstant risiko for, at vi taber eller får stjålet vores personlige enheder. Hvis du på et tidspunkt mister eller får stjålet din enhed, kan du bruge ESET Anti-Theft til at overvåge, hvordan enheden bruges, og til at spore den mistede enhed ved hjælp af IP-adressen. Det kan hjælpe dig med at få enheden tilbage og beskytte dine personlige data.

ESET Anti-Theft er en funktion i ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate, ESET Smart Security Premium, ESET Internet Security og ESET Mobile Security, som forbedrer sikkerheden på brugerniveau, hvis du mister enheden, eller den bliver stjålet.

ESET Anti-Theft bruger moderne teknologier, f.eks. geografisk IP-adresseopslag, webkameraoptagelse, brugerkontobeskyttelse og enhedsovervågning, som sammen med en organisation inden for retshåndhævelse kan hjælpe dig med at finde din computer eller enhed, hvis du mister den, eller den bliver stjålet. I ESET Anti-Theft kan du se den aktivitet, der finder sted på computeren eller enheden, så den er nemmere at spore.

note

Funktionerne Anti-Theft og Opkaldsfilter er ikke tilgængelige på tablets, der ikke understøtter opkald, beskeder eller mobildata.

Når du er logget på ESET Anti-Theft, skal du kontrollere de beskyttede enheder og deres:

Status

Aktivitet

Optimering

Meddelelser

Indstillinger

Du kan finde løsningen på dit problem med/spørgsmål om ESET Anti-Theft ved at besøge vores kapitel med ofte stillede spørgsmål om Anti-Theft.