Vælg kategorien
Vælg emnet

Enheder, der er beskyttet af ESET Anti-Theft

Når du har logget ind på ESET Anti-Theft, får du vist en liste over enheder, der beskyttes af ESET Anti-Theft.

Jeg kan ikke se nogen enheder. Hvordan kan jeg tilføje en ny enhed?

Mine beskyttede enheder

Klik på den ønskede enhed og enhedsnavnet i den øverste menudel i det private område på ESET Anti-Theft-webbrugerfladen for at se enhedens status og aktivitet (f.eks. IP-placeringer eller webcambilleder), eller klik på hjulet ANTITHEFT_WHEEL øverst til højre for at ændre tilpassede indstillinger.

ANTITHEFT_PROTECTED_DEVICES

Det sikkerhedsniveau, der er vist i Optimeringsniveau for Anti-Theft, kan have følgende tilstande:

Hvis der ikke er registreret et problem - Sikkerhedsniveau = 5 stjerner

Hvis der kun er registreret ét problem - Sikkerhedsniveau = 4 stjerner

Hvis der er registreret to eller tre problemer - Sikkerhedsniveau = 3 stjerner

Der vises ingen enheder

Hvis der ikke vises nogen enheder, skal du aktivere ESET Anti-Theft i ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium eller ESET Mobile Security ved hjælp af legitimationsoplysningerne til din ESET HOME-konto.

Du kan finde flere instruktioner i aktivering af ESET Anti-Theft i vores vejledning.