Problemløsning

Dette kapitel omhandler ofte stillede spørgsmål og almindelige problemer. Klik på et emne for at få en vejledning i, hvordan du løser dit problem:

Sådan tilføjer du en ny enhed

Hvad du skal gøre ved tyveri

Ingen placering tilgængelig

Hvis du ikke kan finde løsningen på dit problem/spørgsmål, kan du jævnligt besøge den opdaterede online vidensbase.

Du kan kontakte ESET teknisk support, hvis du har spørgsmål eller problemer. Brug kontaktformularen i panelet Hjælp og support i dit ESET-produkt.

Hvis du vil sende en supportanmodning fra din Android-enhed, skal du trykke på menuikonet ANTITHEFT_ANDROID_BUTTON_MENU på hovedskærmen i ESET Mobile Security (eller trykke på knappen Menu på din enhed) og trykke på Kundepleje > Kundepleje. Udfyld de påkrævede felter. ESET Mobile Security indeholder avanceret logføring, der kan hjælpe dig med at diagnosticere potentielle tekniske problemer. Hvis du vil sende en detaljeret programlog til ESET, skal du kontrollere, at Programlog er valgt (standard). Tryk på Send for at sende din anmodning. En ESET-servicemedarbejder kontakter dig på den e-mailadresse, du har oplyst.