ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg kategorien
Vælg emnet

Aktivitet

I dette afsnit kan du se eller overføre følgende:

Den geografiske IP-placering for din enhed

Billeder fra webkamera fra din enhed

Skærmbilleder af dit skrivebord


important

Bemærk, at hvis enheden ikke kan oprette forbindelse til internettet, er det ikke muligt at hente data. Vi anbefaler, at du aktiverer meddelelser på fanen Indstillinger.

Kontrollér, om Anti-Theft fungerer på din enhed

Du kan køre en test for at se, hvad der i øjeblikket sker på din enhed:

1.Klik på Kør en test for at teste funktionaliteten af ESET Anti-Theft på din enhed.

2.Efter få minutter bliver du bedt om at bekræfte oprettelse af skærmbilleder og placeringslog i ESET Mobile Security, ESET Internet Security eller ESET Smart Security Premium.

3.ESET Anti-Theft kører en test og indsamler ovennævnte data. Du modtager også en e-mailmeddelelse om indsamlede billeder og skærmbilleder.

4.Når disse data er indsamlet, kan du klikke på Overfør data for at overføre arkivet, herunder alle billeder, skærmbilleder og placeringsoplysninger for din enhed.

Data, der er tilgængelige via ESET Anti-Theft i ESET HOME

Her kan du se eksempler på øjebliksbilleder og webcambilleder, der er taget fra din enhed. Der er en oprettelsesdato og et oprettelsestidspunkt under hvert billede samt ikoner, som giver dig mulighed for at markere billedet som vigtigt eller slette billedet.

Oplysninger, som vi indsamler, og hvordan vi bruger dem

Alle indsamlede oplysninger fra din enhed er sikkert lagret på ESET-servere.

ESET indsamler oplysninger med det formål at udvikle og personligt tilpasse tjenester og kundepleje. ESET forpligter sig til at tage alle relevante forholdsregler til at beskytte og minimere risikoen for uautoriseret adgang til, upassende brug af eller brug af unøjagtige personlige oplysninger. Læs mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvordan vi bruger dem, i vores fortrolighedspolitik.