Vælg kategorien
Vælg emnet

Registrering i ESET HOME-appen

Opret en ESET HOME-konto i programmet ved at følge nedenstående trin:

1.Åbn MyESET_FavIcon_24x24-01-01 ESET HOME-programmet.

2.Tryk på Opret konto.

3.Vælg landet, og tryk på Fortsæt.

4.Angiv en gyldig e-mailadresse og adgangskode.

important

Din adgangskode skal være på mindst 10 tegn og indeholde mindst ét af hver:

Lille bogstav

STORT BOGSTAV

Nummer

5.Tryk på Fortsæt.

6.Du er logget ind. Tryk på Fortsæt.

7.Vælg en godkendelse, og tryk på Fortsæt.

8.Hvis du vil modtage meddelelserne, skal du trykke på Tillad. Ellers skal du trykke på Spring over. Du kan når som helst ændre dette i appindstillingerne.

note

Hvis du vil oprette en ESET HOME-konto med en konto fra sociale medier, skal du trykke på Google/Apple-knappen og indtaste din Google-konto eller dit Apple-id. Du logges på din ESET HOME-konto.

9.ESET sender dig en e-mail for at bekræfte og aktivere din konto. Følg vejledningen i e-mailen.