Status for og fjernelse af abonnement

Nedenfor er de tilgængelige abonnementsstatusser. I nogle tilfælde kan et abonnement fjernes fra din ESET HOME-konto. I kolonnen Flytbar kan du finde disse oplysninger:

Abonnementsstatus

Funktionsmåde

Flytbar*

Icon-OK Aktiv

Abonnementet er gyldigt. Der er muligvis ledige abonnementer, så du kan installere ESET-beskyttelse på flere enheder.

important Udløber

Abonnementet udløber snart. Forny dit abonnement i ESET-butikken.

warning Udløbet

ESET-produkter, der er aktiveret med dette abonnement, kan ikke opdateres, når dit abonnement er udløbet.

important Overbrugt

Flere enheder end tilladt bruger dette abonnement. Dette abonnement kan ikke bruges til at aktivere andre ESET-produkter. Frigør abonnementssæder ved at deaktivere enheder, du ikke længere bruger.

warning Lækket

Du kan blive offer for bedrag, når dit abonnement er lækket.

Afbrudt

ESET-produkter, der aktiveres af et midlertidig stoppet abonnement, modtager ikke længere opdateringer.

warning Annulleret

Abonnementet annulleres, og alle tilknyttede produkter deaktiveres.

Afventer bekræftelse

Der er sendt et bekræftelseslink til abonnementsejerens e-mailadresse. Klik på linket i e-mailen for at bekræfte ejerskabet af abonnementet.

*Hvis du vil fjerne abonnementet fra hovedvisningen Abonnementer, skal du klikke på ikonet med de tre prikkerthree_dots_menu for det relevante abonnement og vælge Fjern abonnement.

important

Udløbet abonnement

Abonnementer med statussen Udløbet fjernes automatisk fra din ESET HOME-konto efter 6 eller 12 måneder, afhængigt af din abonnementstype.