Automatisk fornyelse af abonnement

Automatisk fornyelse sikrer, at dine ESET-abonnementer og -produkter altid er opdaterede, og giver kontinuerlig beskyttelse. Automatisk fornyelse aktiveres automatisk, medmindre du slår det fra via ESET eStore, eller du kontakter din abonnementsudbyder. Hvis din abonnementsudbyder tilbyder en mulighed for automatisk fornyelse, kan du administrere det ved at følge vejledningen nedenfor:

note

Fornyelse af abonnement

Betingelser for fornyelse er måske ikke de samme i dit land. I følgende artikel i ESETs vidensbase (artiklen findes muligvis ikke på dit sprog) kan du få en mere detaljeret vejledning i fornyelse af abonnementer.

Se eller rediger dine indstillinger for automatisk fornyelse

1.Log ind din ESET HOME konto.

2.Klik på Vis alle abonnementer i sektionen Abonnementer.

3.Vælg et abonnement, og klik på Åbn abonnement.

4.Klik på Automatisk fornyelse i Generelle oplysninger > Type. Du omdirigeres til ESET eStore, hvor du kan administrere automatisk fornyelse.

important

Du skal kontakte din abonnementsudbyder for at administrere indstillingerne for automatisk fornyelse for bestemte ESET-abonnementer.

autorenewal

Administrer dit Google Play-abonnement

note

Følg kun vejledningen nedenfor, når typen er Abonnement.

1.Log ind din ESET HOME konto.

2.Klik på Vis alle abonnementer i sektionen Abonnementer.

3.Vælg et abonnement, og klik på Åbn abonnement.

4.Gå til Generelle oplysninger > Abonnementsmodel, og klik på Afmeld/Abonner igen. ESET omdirigerer dig til Abonnementer i Google Play Butik.