Lækket adgangskode

For at beskytte din konto mod angreb tjekker ESET din adgangskode i forhold til databaser for dataovertrædelse, hver gang du logger på eller opretter en ny ESET HOME-konto.

Hvis ESET HOME advarer dig om, at din nuværende adgangskode til ESET HOME-kontoen dukkede op i en database for dataovertrædelse, betyder det ikke, at adgangskoden blev lækket fra ESET. Det betyder, at din adgangskode dukkede op i en af databaserne fra forskellige internetbrud. Disse adgangskodedatabaser er tilgængelige på internettet, så hackere kan bruge dem, hvilket gør det lettere for hackere at bryde din kontosikkerhed.

Hvad hvis min adgangskode er blevet lækket?

1.Opret en ny adgangskode.

important

Din adgangskode skal bestå af mindst ti tegn og indeholde et lille bogstav, et STORT bogstav og mindst ét tal. Hvis du vil oprette en stærk adgangskode, skal du bruge ESET-adgangskodegeneratoren.

2.Hvis din adgangskode udsættes for en datalækage, er alle tjenester, der bruger den samme adgangskode, også i fare. Vi anbefaler på det kraftigste, at du ændrer den til en ny entydig adgangskode. Begynd at bruge ESET Password Manager for at beskytte og gemme alle dine adgangskoder sikkert.

important

Vi anbefaler, at du aktiverer tofaktorgodkendelse for at øge sikkerheden på din ESET HOME-konto.