Vælg kategorien
Vælg emnet

Sådan logger du ind på din ESET HOME-konto

Brug ESET HOME-webportalen til at logge ind på din ESET HOME-konto

arrow_down_homeE-mail og adgangskode til ESET HOME
arrow_down_homeGoogle-konto
arrow_down_homeApple-id

Nulstil din adgangskode (efter behov)

Jeg har glemt min ESET HOME adgangskode.

important

Din e-mail og adgangskode til ESET HOME må ikke være den samme som din e-mail og adgangskode til ESET-lageret.

Log på dit ESET HOME-program første gang

1.Åbn ESET HOME-programmet MyESET_FavIcon_24x24-01-01.

2.Vælg den konto, du vil bruge:

arrow_down_homeESET HOME-konto
arrow_down_homeGoogle-konto
arrow_down_homeApple-id

3.Vælg din foretrukne logonmetode til fremtidig brug:

Biometrisk logon: Bruger sikkerhedsfunktioner, der allerede er gemt på din telefon, f.eks. dit ansigt til ansigtsgenkendelse, dit fingeraftryk eller din adgangskode til skærmlås. Tryk på Fortsæt.

Pinkode: Består af en firecifret numerisk pinkode:

1.Tryk på Fortsæt.

2.Angiv en firecifret numerisk pinkode efter eget valg, og tryk på Fortsæt.

3.Gentag pinkoden for at bekræfte den, og tryk på Fortsæt.

4.Hvis du bliver bedt om at tillade eller ignorere meddelelser, skal du trykke på Tillad for at aktivere visning af push-meddelelser direkte på din smartphone. Du kan også aktivere eller deaktivere Meddelelser senere.

Du er nu logget på. Hvis du fremover vil logge på din ESET HOME-app, skal du åbne ESET HOME-appen, hvorefter du bliver bedt om at bruge den valgte logonmetode.