Vælg kategorien
Vælg emnet

ESET HOME-kontostyring

Hvis du vil administrere din ESET HOME-konto, skal du logge på.

Hvis du ikke har en ESET HOME-konto, skal du oprette en. Det kan du gøre ved at klikke på Opret konto. Du kan få mere hjælp til at oprette en ESET HOME-konto ved at:

Følge vejledningen i kapitlet Opret en ny ESET HOME-konto i denne onlinehjælp

Se artiklen i ESETs vidensbase for at få detaljerede instruktioner i brugen af ESET Windows-produkter til hjemmet.

Se artiklen i ESETs vidensbase for at få detaljerede instruktioner i brugen af ESET Mobile Security.

Det er hurtigt og helt gratis at oprette en ESET HOME-konto, som vist i diagrammet nedenfor.

scheme_signin

Du kan administrere din ESET HOME-konto via en app:

download-androiddownload-ios