Administrere enheder, der er logget på, og logonhistorik

Du kan se, hvor din konto i øjeblikket er logget på ESET HOME, direkte under Min konto > Indstillinger for sikkerhed > Enheder, der er logget på.

For at øge kontosikkerheden kan du kontrollere, hvornår og hvor din ESET HOME-konto tidligere er blevet brugt, i indstillingen Logonhistorik. Det giver dig et bedre overblik over din ESET HOME-kontos aktivitet.

note

Placeringspræcision

Logonplaceringen er baseret på det geografisk IP-opslag. Denne placering behøver ikke at være den samme som den enhedsplacering, der er brugt til at logge på din ESET HOME-konto. Placeringen er i stedet baseret på internetudbyderens registreringsprocedure for IP-adresser.

Du kan finde flere oplysninger om logonenhedens IP-adresse i kapitlet med ofte stillede spørgsmål.