ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg kategorien
Vælg emnet

Slet din ESET HOME-konto

Når du har slettet din konto, kan du oprette en ny ESET HOME-konto ved hjælp af den samme e-mailadresse, som er knyttet til din tidligere konto.

Hvis du sletter din ESET HOME-konto, sletter du ikke de ESET-legitimationsoplysninger til abonnementer, du bruger sammen med ESET-produktet (f.eks. ESET Smart Security Premium) til at aktivere produktet og hente opdateringer til produktmoduler.


important

Når du har slettet din ESET HOME-konto, forbliver dine ESET-produkter installeret på dine enheder, og de vil stadig være beskyttet.

Brug ESET HOME-portalen til at slette din konto (har en adgangskode til ESET HOME)

1.Klik på din e-mailadresse øverst på skærmen, og vælg Min konto i rullemenuen.

2.Klik på Fjern-konto.

3.Klik på Bekræft min identitet.

4.Angiv din nuværende adgangskode til ESET HOME-kontoen i feltet Adgangskode


note

Hvis du har konfigureret tofaktorgodkendelse, skal du indtaste den 6-cifrede kode fra godkendelsesappen og klikke på Fortsæt.

5.Klik på Fjern-konto.

Din konto er nu slettet.


Brug ESET HOME-portalen til at slette din konto (jeg har ikke oprettet en adgangskode til ESET HOME)

1.Klik på din e-mailadresse øverst på skærmen, og vælg Min konto i rullemenuen.

2.Klik på Fjern-konto.

3.Klik på Send e-mail.

4.E-mailen sendes til din e-mailadresse. Klik på linket i e-mailen for at bekræfte din identitet. Derefter omdirigeres du til ESET HOME-portalen.


note

Hvis du har konfigureret tofaktorgodkendelse, skal du indtaste den 6-cifrede kode fra godkendelsesappen og klikke på Fortsæt.

5.Klik på Fjern-konto.

Din konto er nu slettet.


Brug ESET HOME-appen til at slette din konto

1.Tryk på ikonet for hovedmenuen i øverste venstre hjørne, og vælg Min konto nederst i hovedmenuen.

2.Rul ned, og tryk på Slet konto.

3.Tryk på Bekræft min identitet.

4.Angiv din nuværende adgangskode til ESET HOME-kontoen i feltet Adgangskode


note

Hvis du har konfigureret tofaktorgodkendelse, skal du indtaste den 6-cifrede kode fra godkendelsesappen og klikke på Fortsæt.

5.Tryk på Slet konto.

Din konto er nu slettet.