Tofaktorgodkendelse

Tofaktorgodkendelse øger sikkerheden for din ESET HOME-konto og de data, du har adgang til. Når du har aktiveret tofaktorgodkendelse, skal du indtaste en entydig 6-cifret sikkerhedskode, der genereres af godkendelsesappen på din smartphone eller tablet, når du har indtastet ESET HOME-adgangskoden. Konfigurer tofaktorgodkendelse når som helst i henhold til instruktionerne nedenfor:

important

Du skal installere et godkendelsesprogram på din smartphone eller tablet, f.eks. ESET Secure Authentication esa_icon. ESET Secure Authentication er et gratis godkendelsesprogram, der kan downloades fra de officielle appbutikker til Android, iOS og Windows Phone. ESET HOME understøtter TOTP-protokollen (Time-based One-time password) til tofaktorgodkendelse. Du kan bruge en hvilken som helst kompatibel mobilapp som f.eks. Google Authenticator eller Authy.

Aktivér tofaktorgodkendelse på ESET HOME-webportalen

note

Du kan finde en trinvis illustreret vejledning til opsætning af tofaktorgodkendelse i ESET HOME-programmet i denne artikel i ESETs vidensbase. (Artiklen er ikke tilgængelig på alle sprog).

1.Log på ESET HOME-konto.

2.Klik på din e-mailadresse i øverste højre hjørne af skærmen.

3.Klik på Min konto.

4.Klik på Konfigurer ud for Tofaktorgodkendelse i sektionen Sikkerhedsindstillinger.

important

Hvis du ikke har oprettet en ESET HOME-adgangskode, skal du oprette en. Klik på Fortsæt, og følg vejledningen i den e-mail, som ESET sender til din e-mailadresse.

5.Der vises en QR-kode med den manuelle kode på skærmen. Åbn din godkendelsesapp på din smartphone eller tablet, og scan QR-koden, eller tilføj manuelt den kode, der vises under QR-koden, i appen.

6.Klik på Fortsæt på ESET HOME-portalen.

7.Angiv den 6-cifrede kode fra godkendelsesappen, og klik på Fortsæt.

8.0Der leveres ti engangskoder til genoprettelse. Brug en genoprettelseskode til at logge ind på din ESET HOME-konto, når du ikke har adgang til din godkendelsesapp. Hvis du vil gemme dem et sikkert sted på din enhed, skal du klikke på Hent koder, og fortsæt, gemme dem et sikkert sted (f.eks. i Vault) og klikke på Afslut opsætning.

2fa_setup

9.Tofaktorgodkendelse for din ESET HOME-konto er aktiveret. Klik på Forstået.

Rediger tofaktorgodkendelse på ESET HOME-webportalen

1.Log på ESET HOME-konto.

2.Klik på din e-mailadresse i øverste højre hjørne af skærmen.

3.Klik på Min konto.

4.Klik på Rediger ud for Tofaktorgodkendelse i sektionen Sikkerhedsindstillinger.

5.Angiv din ESET HOME-adgangskode.

6.Angiv en 6-cifret kode fra din godkendelsesapp, og klik på Fortsæt.

7.Foretag relevante ændringer af tofaktorgodkendelse:

Deaktiver tofaktorgodkendelse

8.Klik på Deaktiver tofaktorgodkendelse.

9.Tofaktorgodkendelse er deaktiveret og beskytter ikke længere din konto. Klik på Forstået.

Genoprettelseskoder

8.Klik på Genoprettelseskoder ud for Genoprettelsesmetode.

9.Hvis du vil gemme genoprettelseskoderne på din enhed som en .txt-fil, skal du klikke på Hent koder. Hvis du allerede har brugt de fleste af koderne, skal du klikke på Få nye koder.

Glem huskede enheder

8.Hvis du vil fjerne alle loginoplysninger, der er husket, fra ESET HOME-webportalen og -appen, og du ønsker at blive bedt om at angive tofaktorgodkendelse, hver gang du logger ind, skal du klikke på Fortsæt.

9.Alle loginoplysninger, der er husket på alle enheder, glemmes. Klik på Forstået.

Godkendelsesmetoder til at logge ind på din ESET HOME-konto

Hvis du har konfigureret tofaktorgodkendelse for din konto, skal du bruge én af to metoder til at logge ind på din ESET HOME-konto:

Log ind med tofaktorgodkendelse – Du skal angive en ekstra 6-cifret kode fra dit godkendelsesprogram, når du er logget ind med din ESET HOME-adgangskode. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet Husk denne enhed i 30 dage, bliver du ikke bedt om at indtaste tofaktorgodkendelse de næste 30 dage på denne enhed. Klik på Fortsæt for at logge ind.

Brug en af dine 8-cifrede genoprettelseskoder – Genoprettelseskoder vises, når du konfigurerer tofaktorgodkendelse. Angiv en af disse koder, du har downloadet, og klik på Fortsæt for at logge ind på din ESET HOME-konto.