Meddelelser

Der genereres meddelelser, hvis der er problemer med ESET HOME-konto, -enheder og -abonnementer. Alle modtagne meddelelser vises i meddelelsespanelet. Hvis du vil åbne meddelelsespanelet, skal du klikke på Meddelelser i øverste højre hjørne, når du er logget på ESET HOME-webportalen. I dette afsnit kan du vælge at få vist alle eller vigtige meddelelser. Du modtager en meddelelse i forhold til, hvor alvorligt problemet er – informativ, vigtig eller advarsel. Hvis du vil tillade meddelelser i ESET HOME-appen, skal du gå til kapitlet Appindstillinger.

Blå – f.eks. En enhed er føjet til abonnementet

Orange – f.eks. Abonnementet udløber snart

Rød – f.eks. Abonnementet er udløbet

Hvis der er en meddelelse fra sektionen Abonnementer eller Enheder, får du vist et meddelelsesbadge (antal ulæste meddelelser med farve for alvorsgrad) under den pågældende sektion.

notifications

Fjern meddelelse

Meddelelsen kan kun slettes manuelt på portalen eller i appen i meddelelsespanelet.

1.Log på ESET HOME-webportalen eller appen MyESET_FavIcon_64x64-01-01.

2.Åbn sektionen Meddelelser.

3.Klik på X, eller stryg til venstre, og tryk på papirkurvsikonet delete_icon i appen. Meddelelsen vises ikke længere.

Når du sletter meddelelser, der er relateret til Abonnementer/Enheder, reduceres nummeret for notifikationsbadges også. Meddelelsen fjerner sig selv, når du løser et problem, før du fjerner den fra Meddelelser.

important

Hvis du sletter meddelelser og ikke har et badge på startskærmen, betyder det ikke, at du har løst problemet. Problemet vises under en bestemt enhed eller et bestemt abonnement, indtil du løser det.