Skift ESET HOME-kontoindstillinger

Sådan foretager du ændringer på din ESET HOME-konto:

På ESET HOME-portalen: Åbn https://home.eset.com/account for at ændre sproget for e-mails, landet og andre ESET HOME-kontoindstillinger.

I ESET HOME-programmet: Tryk på ikonet for hovedmenuen, og vælg Min konto øverst i hovedmenuen.

Skift dine regionale indstillinger for ESET HOME

I regionale indstillinger for din konto kan du ændre dit oprindelsesland, sproget for e-mails, som ESET HOME sender til dig, og din tidszone.

Skift din adgangskode til ESET HOME

1.Klik på Skift adgangskode under din e-mailadresse.

2.Angiv din nuværende adgangskode.

3.Angiv en ny adgangskode.

important

Din adgangskode skal være på mindst 10 tegn og indeholde mindst ét af hver:

Lille bogstav

STORT BOGSTAV

Nummer

4.Klik på Send.

5.Din adgangskode er ændret, og du modtager en e-mail fra ESET. Klik på Forstået, og log ind med din nye adgangskode til ESET HOME.

Skift din standard-e-mail for ESET HOME

note

Password Manager aktiveret på brugerprofilen

Ændring af e-mailadressen til din ESET HOME-konto påvirker brugerprofilen "Mig", som du har aktiveret funktionen Password Manager på.

Din "Mig"-profil oprettes med en ny e-mailadresse, og den oprindelige e-mailadresse, hvor du har aktiveret funktionen Password Manager, flyttes under den automatisk oprettede profil.

1.Klik på Skift e-mailadresse.

2.Skriv din nye e-mailadresse og den aktuelle ESET HOME-adgangskode.

3.Klik på Send.

4.Åbn den e-mail, du har valgt.

5.Åbn e-mailen Anmodet om ændring af e-mailadresse – ESET HOME.

6.Klik på bekræftelseslinket for at vende tilbage til ESET HOME-portalen.

7.Klik på Bekræft.

8.Klik på Forstået.

Nu kan du logge på din ESET HOME-konto med den nye e-mail.

note

Ved at udføre disse trin ændrer du din login-e-mailadresse og den e-mailadresse, hvor du modtager din ESET HOME-e-mail. Du ændrer ikke din e-mail til abonnementsregistrering. Hvis du vil ændre den e-mailadresse, der er knyttet til dit abonnement, skal du kontakte ESETs tekniske support.

Skift dine cookieindstillinger

Du kan når som helst ændre dine cookieindstillinger. Klik på Skift mine cookieindstillinger > Bekræft mine valg, når du har justeret dine cookieindstillinger. Du kan finde flere oplysninger i vores cookiepolitik.