Login via social netværkskonto – e-mailadressen er allerede i brug

Hvordan løser du problemet, når du har modtaget en af følgende fejlmeddelelser om en e-mailadresse, der allerede er brugt, når du bruger knappen til den sociale netværkskonto.

E-mailadressen allerede er knyttet til en anden ESET HOME-konto. Brug en anden e-mailadresse, eller få mere at vide om loginindstillinger ved at klikke på linket nedenfor.

Denne fejlmeddelelse vises, når der allerede er oprettet en ESET HOME-konto med den samme e-mailadresse, men den er knyttet til en anden Apple-/Google-konto.

Sådan løser du problemet:

Log ind med din ESET HOME-registrerede e-mail og adgangskode eller

Brug en anden Apple-/Google-konto, der allerede er knyttet til din ESET HOME-konto.

example

Eksempel

Din ESET HOME-konto oprettes med e-mailadressen esetemail_1@gmail.com og knyttes til den sociale konto esetemail_2@gmail.com.

Du forsøger at logge ind ved hjælp af Google-knappen til sociale netværkskonti og bruger e-mailadressen esetemail_1@gmail.com, men du modtager en fejlmeddelelse, der er nævnt ovenfor, fordi din ESET HOME-konto, der er registreret som esetemail_1@gmail.com, allerede er knyttet til den sociale Google-konto esetemail_2@gmail.com.

Hvis du vil logge på ESET HOME ved hjælp af Google-knappen til sociale netværkskonti, skal du bruge den sociale konto – esetemail_2@gmail.com.

E-mailadressen er allerede knyttet til en anden ESET HOME-konto. Log ind med din Google-/Apple-konto, og tilknyt din Apple-/Google-konto i kontoindstillingerne.

Denne fejlmeddelelse vises, når ESET HOME-kontoen allerede er oprettet med den samme e-mailadresse, men du har brugt en forkert knap til sociale netværkskonti til at logge på.

Sådan løser du problemet:

1.Log på din ESET HOME-konto med din Apple-/Google-konto med den rette knap til sociale netværkskonti (vælg den eksisterende baseret på forslaget i fejlmeddelelsen).

2.Klik på den e-mailadresse, du er logget på med, i øverste højre hjørne af skærmen (pc-brugere) eller med venstre menuknap (smartphone- og tabletbrugere).

3.Klik på Min konto.

4.Vælg, om du vil knytte din ESET HOME-konto til Google eller Apple-id, i sektionen Login via social netværkskonto.

example

Eksempel

Din ESET HOME-konto er knyttet til Apple-kontoen esetemail@gmail.com. Du forsøger at logge ind med din Apple-konto ved hjælp af Google-knappen, men du modtager en fejlmeddelelse, der er nævnt ovenfor, fordi din ESET HOME-konto er knyttet til den sociale Apple-konto esetemail@gmail.com.

Hvis du vil logge på ESET HOME ved hjælp af den sociale konto – esetemail@gmail.com, skal du bruge Apple-knappen til sociale netværkskonti.