ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg kategorien
Vælg emnet

Brug af abonnement

Brug af abonnement indeholder oplysninger om dit ESET-abonnement, så du kan bruge enhederne med det gratis abonnement eller optimere brugen af enheder med et eksisterende abonnement. I dette afsnit kan du omdøbe, fjerne eller identificere enheder/servere ved hjælp af dit abonnement. Du kan også finde flere oplysninger om gratis og delte abonnementssæder.


important

Selvom du ikke kan se beskyttede macOS-enheder som tilsluttede enheder på din ESET HOME-konto, afspejler abonnementsforbruget dem som brugte abonnementsenheder.

Når du er logget ind på din ESET HOME-konto, skal du klikke på Vis alle abonnementer > Åbn abonnement i afsnittet Abonnementer. Skærmen er opdelt i to sektioner:

Oversigt over enheder

Du kan se alle abonnementsenheder i følgende kategorier:

Enheder, der er knyttet til din ESET HOME-konto – Enheder/servere, der er beskyttet af dit abonnement og knyttet til din ESET HOME-konto. Hvis en anden person bruger en af de enheder, du kan se under denne kategori, kan vedkommende administrere den fra sin ESET HOME-konto. Se oprettelse af en ESET HOME-konto og tilføjelse af enheden for at få flere oplysninger.

Andre enheder, der er beskyttet af dit abonnement Enheder/servere, der er beskyttet af dit abonnement, og som endnu ikke er knyttet til en ESET HOME-konto. Se vejledningen til tilslutning af enheden til din ESET HOME-konto.

Personer, du deler dit abonnement med – Enheder, der er beskyttet af dit abonnement og knyttet til en andens ESET HOME-konto. I denne kategori repræsenteres hvert delt abonnementssæde af brugerens e-mailadresse og invitationsstatus. Det kunne være:

a)Invitation sendt – Du har sendt invitationsmailen til en anden og afventer accept.

b)Invitationen er accepteret – Din ven har accepteret invitationen, men har ikke aktiveret ESET-produktet på sin enhed.

c)Aktiveret – Din ven har accepteret og aktiveret ESET-produktet.


example

Hvis dit abonnement har en kapacitet på fem enheder, og du vil dele to abonnementsenheder med en anden, kan du sende vedkommende en invitation. Når invitationen er blevet accepteret, aktiveres ét produkt med den delte beskyttelse. Du kan se invitationsstatusserne som Aktiveret og Invitation accepteret. I din Brug af abonnement afspejles de to delte enheder som (2/5). Men i Brugsstatus tages der kun hensyn til den aktiverede enhed.

Enheder/serverenheder, der er beskyttet via dit abonnement, kan have følgende sikkerhedsstatusser:

Icon-OK Beskyttet – Enheden/serverenheden er beskyttet, opdateres jævnligt, og abonnementet på den givne enhed er ikke udløbet.

important Handling påkrævet – ESET-produktet fungerer, men der er et problem med enheden/serverenheden.

warning Sikkerhedsadvarsel – ESET-produktet fungerer ikke korrekt.

Ikke aktiv mere end (uger, måneder, år) – Denne status vises på din enhed, når:

Enheden har ikke kommunikeret med din ESET HOME-konto i en længere periode (f.eks. hvis enheden er i stykker). Hvis du ikke længere bruger denne enhed, skal du fjerne den for at frigøre abonnementssæder.

Du bruger tvungen stop af apps eller rensning af apps på din Android-enhed. I dette tilfælde skal du åbne ESET Mobile Security-programmet manuelt på din Android-enhed, for at det kan fungere korrekt, og løse problemet.


important

For at sikre, at din Android-enhed er aktiv og korrekt beskyttet, anbefaler vi, at du tilføjer ESET Mobile Security-programmet til listen Ignorer eller hvidlisten i programmet til tvungen stop/rensning af apps. Hvis du vil udelade en bestemt app fra processen for tvungen stop, bruges der muligvis en anden metode i dit program.

Oversigt over abonnement

Generelle oplysninger – Afsnittet indeholder alle oplysninger om abonnementet, herunder abonnementsnavn, abonnementsstatus, brugsstatus, abonnementsmodel, udløbsdato, support-ID og aktiveringsnøgle.

Aktiveret beskyttelse – Afsnittet indeholder oplysninger om enheds-/serverbrugen baseret på din abonnementskapacitet, herunder sikkerhedsfunktioner. Nummeret viser aktiverede ud af købte enheder/serverenheder.

subscriptions_detail