UKK

Usein kysytyt kysymykset:

Sovellus

Tili

Tilaukset

Laitteet

Sovellus

Unohdin ESET HOME -sovellukseni PIN-koodin.

Jos unohdit ESET HOME -sovelluksesi PIN-koodin, sinun on poistettava sovellus ja asennettava se uudelleen. Et kuitenkaan menetä mitään tietojasi poistamalla ESET HOME -sovelluksen asennuksen.

Mitä ”push-ilmoitukset” ovat?

Push-ilmoitukset ovat viestejä, jotka ponnahtavat näkyviin mobiililaitteissa.

Ovatko ESET HOME -sovellukset ja -portaali ilmaisia?

Kyllä, ESET HOMEin käyttäminen on ilmaista.

Tili

Unohdin ESET HOME -tunnistetietoni. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos unohdit ESET HOME -tunnistetiedot, lue ohjeet kohdasta Olen unohtanut ESET HOME -salasanani.

Mitä tehdä, kun salasanani on paljastunut?

Jos salasanasi on ilmestynyt johonkin erilaisista tietovuodoista peräisin olevaan tietokantaan, katso ohjeet kohdasta Paljastunut salasana.

En halua saada erikoistarjouksia. Miten voin kieltäytyä niistä?

Avaa ESET HOME, napauta joko valikkoa sovelluksessa tai käyttäjänimeä portaalissa, siirry Oma tili ‑asetuksiin ja poista Haluan saada erikoistarjouksia... -kohdan valinta.

ESETin lähettämän mainossähköpostin lopussa on Peruuta tilaus -painike.

Mitä laitteilleni tapahtuu, jos poistan ESET HOME-tilini?

Laitteet poistetaan ESET HOME -palvelusta, mutta ne pysyvät aktivoituina ja suojattuina. Yhteinen suojaus muiden kanssa poistetaan kuitenkin käytöstä.

Sain seuraavan viestin: ”Havaitsimme epätavallisen kirjautumisen tilillesi. Tarkista kaikki kirjautuneet laitteet”. Mitä minun pitäisi tehdä?

ESET HOME Parantaa tilisi turvallisuutta tunnistamalla kirjautumislaitteesi IP-osoitteen. Jos tämä IP-osoite muuttuu, saat edellä mainitun viestin. Tämä voi tarkoittaa, että joku on kirjautunut tilillesi toisesta laitteesta tai IP-osoitteesi on muuttunut. Jos sinulla on dynaaminen IP-osoite tai sinulla ei ole staattista IP-osoitetta, IP-osoitteesi voi vaihtua päivittäin. Tämä perustuu Internet-palveluntarjoajan käytäntöön, ja se voi vaihdella Internet-palveluntarjoajan mukaan.

Minulla on kirjautumishistoriassani paikkoja, joissa en ole koskaan ollut.

Kirjautumispaikka riippuu maantieteellisestä IP-hausta. Tämän sijainnin ei tarvitse vastata ESET HOME -tiliisi kirjautumiseen käytettävää laitteen sijaintia. Nykyinen sijainti riippuu Internet-palveluntarjoajan IP-osoitteesta.

Miksi en näe Käytönvalvonta- ja Henkilöllisyyden suojaus -ominaisuuksia ESET HOME -tililläni?

Henkilöllisyyden suojaus- ja Käytönvalvonta-ominaisuudet eivät kuulu ESET Small Business Security -tilaustasoon. Jos haluat aktivoida Identity Protection:n (tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa) ja Käytönvalvonta-ominaisuuden, osta kelvollinen tilaus ja liitä se ESET HOME -tiliisi.

Tilaukset

Miten voin uusia tilauksen tai lisätä uusia laitteita tilaukseeni?

Voit uusia tilauksen tai päivittää tilaustasi milloin tahansa noudattamalla kohdassa Tilauksen automaattinen uusinta annettuja ohjeita. Lisätietoja ESET-tilausten automaattisen uusimisen asetusten hallinnasta tai luottokorttitietojen päivittämisestä on tietopankin artikkelissamme.

Missä on tilausten hallinta?

Tilausten hallinta löytyy ESET HOME -portaalista/sovelluksesta.

Mitä teen, jos tilaus on paljastunut ulkopuoliselle tai sitä on ylikäytetty?

Katso lisätietoja kohdasta Mitä tehdä, jos sinulla on liikaa käytetty/paljastunut tilaus.

Tilaukseni tila on edelleen ”Odotetaan vahvistusta”.

Yrität vahvistaa tilaustasi sähköpostiosoitteessasi olevan linkin avulla, kun sähköpostin vastaanottamisesta on kulunut yli tunti. Valitse ESET HOME -tilisi Tilaukset-osiosta Näytä kaikki tilaukset > Avaa tilaus ja vieritä alas kohtaan Lähetä vahvistussähköposti uudelleen.

Mitä tehdä, kun tilaukseni on merkitty keskeytetyksi?

Keskeytetyn tilauksen avulla aktivoidut ESET-tuotteet eivät enää saa päivityksiä. Suosittelemme, että tarkistat maksutietosi tai otat yhteyttä tilauksen jälleenmyyjään tilausongelman ratkaisemiseksi. Lisätietoja on tietopankin artikkelissamme.

Onko ESET-tilaus ilmainen?

ESET-tuotteiden täydet tilaukset eivät ole ilmaisia. Jos päätät ostaa ESET-tietoturvatuotteen, voit käyttää kokeiluversiota, joka vastaa lähes täyttä tilausta ja on maksuton tietyn ajan.

Internet-lähteet saattavat tarjota sinulle ”ilmaisen” ESET-aktivointiavaimen, mutta muista:

Napsauttamalla ilmaista ESET-tilausta lupaavaa mainosta voit altistaa tietokoneesi tai laitteesi haittaohjelmille. Haittaohjelmia voidaan piilottaa esimerkiksi epävirallisiin YouTube-videoihin taikka sivustoihin, jotka tienaavat näyttämällä mainoksia kävijöille. Tällaiset mainokset ovat tavallisesti ansoja käyttäjille.

ESET saattaa poistaa laittoman tilauksen käytöstä ja myös toimii näin.

Laittomasti tehty aktivointiavain ei ole loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ehtojen mukainen. Sinun on hyväksyttävä sopimus, kun asennat ESET-tuotteen.

Osta ESET-tilauksia vain virallisten kanavien kautta, kuten osoitteesta www.eset.com tai ESET-jakelijoilta tai -jälleenmyyjiltä (älä osta käyttöoikeuksia epävirallisilta kolmansien osapuolten verkkosivuilta, kuten eBaysta, tai jaettuja tilauksia kolmansilta osapuolilta).

Voit ladata ESET-tuotteen ilmaiseksi. Asennuksen aikana tehtävään aktivointiin tarvitaan voimassa oleva ESET-aktivointiavain (voit ladata ja asentaa tuotteen, mutta ilman aktivointia se ei toimi).

Älä jaa tilaustasi Internetissä tai sosiaalisessa mediassa (se saattaa levitä laajalle).

Miten tilausta käytetään?

Katso lisätietoja kohdasta Tilauksen käyttö.

Käyttöoikeuksia koskevat usein kysytyt kysymykset

Katso ESET-tietopankin artikkelista Home-tuotteiden käyttöoikeuksia koskevat usein kysytyt kysymykset.

Laitteet

Voinko nähdä aktivoitujen ja käytettävissä olevien laitteiden/palvelinten määrän selvittääkseni, kuinka monta laitetta voin edelleen suojata tietyllä tilauksella?

Tietoja tietyllä tilauksella aktivoitujen laitteiden/palvelinten määrästä näkyy Tilauksen tiedot -kohdassa.

Miten ESET-tuote ladataan/asennetaan oston jälkeen?

Voit asentaa ESET-tuotteen noudattamalla alla olevia ohjeita:

1.Poista kaikki aiemmin asennetut ESET-tuotteet.

2.Kirjaudu ESET HOME -tilillesi tai luo tili.

3.Aloita ESET-tuotteen asentaminen laitteellesi.

Lue tietopankin artikkelistamme kuvalliset ohjeet Windows-tuotteiden asennuksesta ja aktivoinnista.

Minulla on useita tilauksia. Mistä näen, kuinka monta laitetta kullakin tilauksella on aktivoitu?

Valitse Tilaukset-kohdasta Näytä kaikki tilaukset > Avaa tilaus. Laitteet-kohdasta löydät kaikki tilauksella suojatut laitteet. Vain ESET HOME -tiliin liitetyt laitteet näkyvät täällä.

Laitetta ei näy Laitteet-kohdassa, mutta se on täysin suojattu.

Laitteesi on todennäköisesti aktivoitu toisella tilauksella, jota ei ole lisätty Tilaukset-osioon. Kun olet lisännyt tilauksen tuotteeseen ESET HOME, tilauksen omistajalle lähetetään vahvistuslinkki. Omistaja päättää, saatko hallintaoikeudet.

Miten voin poistaa laitteeni käyttöoikeudesta mutta pitää suojauksen päällä?

Jos haluat poistaa laitteen tilauksesta, voit tehdä sen suoraan ESET-tuotteestasi. Jos et ole ESET HOME -tilin omistaja, pyydä omistajaa poistamaan laitteesi palvelusta tai poista ESET-tuotteen asennus laitteestasi.

Miten yhdistän laitteen ESET HOME -tiliini?

Yhdistä Laitteen yhdistäminen ESET HOME-tiliin.