ESET-online-ohje

Valitse luokka
Valitse aihe

ESET HOME johdanto

ESET HOME yhdistää useita ominaisuuksia, joiden avulla voit käyttää kotiin tarkoitettuja ESET-tuotteita ja ottaa niistä kaiken irti.

ESET HOME sisältää seuraavat ominaisuudet ja sovellukset:

Devices64x64icon Laitehallinta

Laitehallinta sisältää käsiteltävissäsi olevia tietoja laitteista, joilla on tiliin ESET HOME liitettyjä ESET-tuotteita, ja tietokoneista, jotka on aktivoitu tililläsi hallinnoiduilla tilauksilla. Voit myös poistaa ESET-tuotteen aktivoinnin laitteessa.

Laitehallinta – online-ohjeet


Licences64x64icon Tilausten hallinta

Tilausten hallinta näyttää olennaiset tiedot kustakin tilauksesta, tilauksen tilasta, tilauksen voimassaolon päättymispäivästä, aktivoitujen laitteiden määrästä ja soveltuvin osin varoituksia tilauksen liiallisesta käytöstä tai vanhentuneesta tilauksesta. Voit myös jakaa tilauksen muiden käyttäjien kanssa.

Tilausten hallinta – online-ohje

AntiTheft-64x65-shaded ESET Anti-Theft

ESET Anti-Theft on kotikäyttöön suunnattu ESET-tietoturvatuotteiden erikoistoiminto. ESET Anti-Theft sisältää tekniikkaa, kuten maantieteellisen IP-osoitehaun, Web-kameran kuvat, käyttäjätilin suojauksen ja laitevalvonnan, joiden avulla sinä ja viranomaiset voitte paikantaa kannettavan tietokoneesi tai mobiililaitteesi, jos se katoaa tai varastetaan. ESET Anti-Theft yhdistää ESET-tuotteesi ESET HOME -portaaliin, jota voit tarkastella minkä tahansa laitteen selaimessa ja tarkistaa, mitä toimia tietokoneessa tai mobiililaitteessa tehdään, ja helpottaa näin sen paikantamista.

ESET Anti-Theft ei ole saatavilla erillisenä sovelluksena, vaan toimintona seuraavissa tuotteissa:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Anti-Theft – Online-ohje


ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

ESET Parental Control -verkkopalvelu toimii ESET Parental Control -sovelluksen lisänä. Se suojaa lapsia älypuhelimien ja tablettien uhilta. Sovellus itsessään on erillinen Android-sovellus, joka on täysin integroitu ESET HOME-tiliin, jotta vanhemmat voivat seurata ja säätää lapsensa online-toimintaa ESET Parental Control -sovelluksella ja myös millä tahansa selaimella kirjautumalla ESET HOME-tililleen.

ESET Parental Control – Online-ohje


paswordManager120-shaded ESET Password Manager

ESET Password Manager on osa ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate- ja ESET Smart Security Premium -tilausta. Tämä on tehokas ratkaisu, joka suojaa ja säilöö salasanojasi ja henkilötietojasi. Se sisältää myös lomakkeiden täyttöominaisuuden, joka säästää aikaasi, kun verkkolomakkeet voidaan täyttää automaattisesti ja täsmällisesti.

ESET Password Manager on saatavilla iOS- ja Android-sovelluksena sekä selainlaajennuksena.

ESET Password Manager – Online-ohjenote

ESET HOME-portaalin toimintojen käyttäminen edellyttää, että luot ESET HOME-tilin.

icon_vpn_1ESET VPN

ESET VPN (virtuaalinen erillisverkko) -ominaisuus sisältyy ESET Small Business Security- ja ESET HOME Security Ultimate -paketteihin. VPN:n avulla käyttäjät voivat muodostaa yksityisen verkkoyhteyden käyttäessään julkisia ja yksityisiä verkkoja.

ESET VPN – online-ohje