Poista laite

Kun tilausrajoitus on saavutettu tai kun tilausta käytetään liikaa, vapauta tilausyksiköitä poistamalla käyttämättömien laitteiden aktivointi. Laitteeseen asennetun ESET-tuotteen asennusta ei poisteta. Tuote poistetaan kuitenkin käytöstä ja laitteen suojaus menetetään. Kun olet katkaissut laitteen liitännän, et voi hallinnoida etkä tarkastella sen tietoturvan tilaa tuotteen ESET HOME tilillä.

Poista laite tilauksesta ja nollaa aktivointiavain

Jos tilaus on vuotanut, suosittelemme, että poistat laitteesi ja nollaat aktivointiavaimen.

1.Kirjaudu tuotteen ESET HOME verkkoportaaliin.

2.Valitse Tilaukset-osiossa Näytä kaikki tilaukset.

3.Valitse soveltuvan tilauksen vierestä kolmen pisteen three_dots_menu kuvake > Poista laitteet.

4.Valitse tarvittavat laitteet tai Valitse kaikki -valintaruutu.

warning

Jos et tunnista joitakin näytöllä näkyviä laitteita, valitse Nollaa aktivointiavain -valintaruutu.

5.Valitse Poista laitteet.

6.Valitut laitteet poistetaan. ESET-tuotteiden käytöstä poistaminen voi kestää jopa kuusi tuntia. Napsauta Valmis. Uusi aktivointiavain lähetetään sähköpostiosoitteeseesi ja näkyy näytöllä.

7.Aktivoi kaikki lailliset laitteet uudelleen uudella aktivointiavaimella tai ESET HOME -tilisi tunnistetiedoilla.

important

Tietovuotojen estämiseksi suosittelemme, että vaihdat ESET HOME:n salasanan, jolla kirjauduit sisään home.eset.com -tuotteeseen. Suosittelemme myös aktivoimaan kaksivaiheisen todennuksen parantaaksesi ESET HOME -tilin turvallisuutta.

Laitteen liitännän katkaiseminen / suojauksen poistaminen ja aktivoinnin poistaminen

Tietyn tilauksen laite tuotteessa ESET HOME

1.Valitse tuotteen ESET HOME verkkoportaalissa Tilaukset-osiossa Näytä kaikki tilaukset.

2.Valitse tilaus, josta haluat poistaa laitteen. Voit tehdä tämän valitsemalla Avaa tilaus.

3.Valitse poistettavan laitteen vieressä näkyvä kolmen pisteen three_dots_menu kuvake.

4. Perustuu tilausyksikköluokkaan:

a)Valitse Katkaise yhteys laitteen kohdalta ESET HOME -tilin suojaamat laitteet -luokasta.

b)Valitse Poista suojaus laitteen kohdalta Muut tilauksen avulla jaetut laitteet -luokasta.

5.Valitse hälytysikkunasta Katkaise laitteen yhteys / Poista laitteen suojaus päätöksesi valitsemiseksi.

Laitteen ESET-tuotteen aktivointi poistetaan, mutta tuotteen asennusta ei poisteta. Laite menettää suojauksensa.

Laite tuotteessa ESET HOME

1.Valitse ESET HOME -verkkoportaalista Näytä kaikki laitteet.

2.Napsauta sen laitteen vieressä näkyvää kolmen pisteen painiketta three_dots_menu, jonka liitännän haluat poistaa.

3.Valitse Katkaise yhteys.

4.Valitse hälytysikkunasta Katkaise laitteen yhteys päätöksesi valitsemiseksi.

ESET HOME sovelluksessa

1.Kirjaudu sovellukseen ESET HOME.

2.Avaa kaikkien laitteiden luettelo napauttamalla aloitusnäytössä Laitteet.

3.Napauta kolmen pisteen painiketta three_dots_menu.

4.Napauta Katkaise yhteys > Katkaise laitteen yhteys.

note

Että suojauksen vapauttaminen toisen suojauksen aktivoimiseen saattaa kestää jonkin aikaa.

Yhteyden katkaiseminen ilman laitteen aktivoinnin poistamista

Laitteeseen asennetun ESET-tuotteen asennusta ei poisteta, mutta sen yhteys katkaistaan. Laite on yhä suojattu.

ESET HOME

Kirjaudu ulos ESET HOME-tililtä laitteesi ESET-tuotteen kautta. ESET-tuote pysyy aktivoituna.

ESET HOME ESET-tuotteessasi

1.Avaa ESET Home -tuotteen ohjelman pääikkuna.

2.Valitse oikeasta yläkulmasta ESET HOME > Katkaise yhteys ESET HOME-tiliin.

3.Valitse Katkaise yhteys.